Kocaman, rotayı Trabzon’a çevirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kazanılan Bursaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, Trabzon’a kazanmak için gideceklerini ifade etti.

NTV Spor 24.03.2012 - 22:06
Kocaman, rotayı Trabzon’a çevirdi

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman, zorlu bir takımı yendikleri için son derece mutlu olduklarını söyledi.

"DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DE ZORLU BİR TAKIMI YENDİK"
Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, son derece mutlu olduklarını belirterek, "Düşündüğümüzden de zorlu, dişli ve organize bir takımı yenmeyi başardık. Yarınki Galatasaray-Trabzonspor maçının sonucunu beklemeye başladık. Kazanmak bizim için son derece mutluluk ve sevinç verici bir durum"  dedi.

Ligin ikinci yarısındaki maçlarda olduğu gibi öne geçtikten sonra skoru korumaya çalıştıklarını anlatan Kocaman, "İkinci yarıdaki maçların büyük bölümünde skoru elde edene kadar bütün hakimiyeti eline alan Fenerbahçe oluyor. Skoru elde ettikten sonra koruma duygusu çok fazla öne çıkıyor. Bu maçta da öyle oldu. İlk yarıda son dönemde takım kalitesi açısından en başarılı oyunlardan birini ortaya koyduk. İkinci yarı Bursaspor eşitliği aradı, bizim koruma çabasıyla geçti. Başardığı için tüm takımı kutluyorum" diye konuştu.

Aykut Kocaman, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nu maçta oynatmamasıyla ilgili soru üzerine, "Benim tarafımdan herhangi bir sorun yok. Tamamen antrenör tasarrufu" ifadelerini kullandı.

"TRABZON'A KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ"
Kocaman, gelecek hafta Trabzonspor ile yapacakları maça kazanmak için çıkacaklarını kaydederek, "Trabzonspor geldi, bizim sahamızda oynadı ve evine döndü. Biz de oraya gideceğiz, kazanmak için oynayacağız. Trabzonsporlular da seyredecek ondan sonra da evimize döneceğiz. Futbol bu, güzel oyun. Güzel oyunu her tarafıyla tattırmaya çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...