''Kulüplerimize nefes aldırmak istiyoruz''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen ''TFF-Spor Toto 3. Lig Kulüpleri Buluşması'' İstanbul'da başladı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kulüplere nefes aldırmak istediklerini söyledi.

NTV Spor 26.03.2012 - 14:42
''Kulüplerimize nefes aldırmak istiyoruz''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen ''TFF-Spor Toto 3. Lig Kulüpleri Buluşması'' İstanbul'da başladı.

The Marmara Oteli'ndeki yapılan toplantının açılışına katılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada kulüplerin sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemek için bu toplantıyı düzenlediklerini kaydederek, ''Sorunları öğrendikten sonra çözümü için neler yapabileceğimizin çalışmalarına başlayacağız. Kulüplerimizin bu nedenle her konudaki görüşünü bizlere samimi olarak ifade etmesini bekliyoruz'' dedi.

Demirören, basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, bugüne kadar kulüplerin belirli sorunlarının çeşitli nedenlerden dolayı tıkanma noktasına geldiğini gözlemlediklerini kaydederek, ''Sorunların çözümlenmesi konusunda önümüzdeki süreçte çalışmalarımız olacak. Kulüplerimize nefes aldırmak istiyoruz. Temeli sağlam kulüpler yaratmak istiyoruz. Temeli sağlam olmayan binanın ayakta kalması nasıl mümkün değilse, temeli sağlam olmayan kulüplerimizin de yaşamlarını uzun süre sürdürmesi mümkün değil'' ifadelerini kullandı.

KULÜPLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI
Toplantıda kulüplerin futbolla ilgili tüm sorunlarının masaya yatırıldığı, kulüp temsilcilerinin görüşlerinin dinlendiği bildirildi.

Ayrıca, mali işler, tesis yönetimi, müsabaka organizasyon ve seyahat konaklama bölümlerinin de 3. Lig kulüplerine bölümleri hakkında sunum yaptığı belirtildi.

Başkanlığını TFF İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar'ın, yardımcılığını da TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı'nın yaptığı Profesyonel Kulüpler Komitesi tarafından düzenlenen toplantıya TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve Genel Sekreter Ebru Köksal'ın da katıldığı kaydedildi.

Sayfa Yükleniyor...