Yeni yönetim ilk kez toplandı

Beşiktaş'ta mazbatalarını alarak göreve resmen başlayan yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

NTV Spor 28.03.2012 - 20:40
Yeni yönetim ilk kez toplandı

Beşiktaş Kulübü'nün yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Akaretler'deki kulüp binasında bir araya gelen Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu, 3,5 saat süren bir toplantı yaptı.

Toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Berkan, yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulunun bugün yapması beklenen görev dağılımını 1 hafta ya da 10 gün sonra gerçekleştireceğini bildirdi. Berkan,''Önce önümüzdeki fotoğrafı tam olarak görüp, kulübün tüm durumuna tam anlamıyla hakim olduktan sonra görev dağılımını gerçekleştirmeyi planladık. Önümüzdeki günlerde yine toplantılar gerçekleştireceğiz. Yönetim olarak belli bir düzene oturana kadar sık sık toplantılar yapacağız. Şu an için öncelikli hedefimiz, devraldığımız kulübün tüm işleyişini ve durumunu görmek. Bugünkü toplantımızda stat konusu veya farklı başka bir konu da gündeme gelmedi'' dedi.

Diğer yandan yarın kulüp başkanı Fikret Orman ile yönetim kurulu üyelerinden Tamer Kıran'ın İsviçre'nin Nyon kentine giderek, UEFA merkezinde, Beşiktaş'ın bazı futbolcularla ilgili ihtilaflı olduğu konularda temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Sayfa Yükleniyor...