Nurullah Sağlam ile yollar ayrılıyor mu?

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ile ilgili açıklamalarda bulundu ve gelecek sezon ile ilgili planlarını açıkladı. İşte Ali Kahramanlı’nın açıklamaları...

NTV Spor 01.04.2012 - 16:28
Nurullah Sağlam ile yollar ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun, teknik direktör Nurullah Sağlam ile yola devam edeceği bildirildi.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı yaptığı açıklamada, zaman zaman Nurullah Sağlam'ın başka kulüplerle görüştüğü ve Mersin'den gideceği yönünde haberlerin yer aldığını hatırlatarak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Söz konusu bilgilerin nasıl yazıldığına anlam veremediklerini belirten Kahramanlı, "Şimdiye kadar hiç böyle bir şey konuşulmadı. Neye dayanarak bu gibi ithamlarda bulunulduğunu bilemiyorum. Birileri Nurullah hocanın gideceğini söylese de, biz şimdiden gelecek yılın planlamasını yapmaya başladık. Bizim için artık bu sezon bitti. Bizim öncelikli hedefimiz, lige yeni yükselen her takım gibi ligde kalmaktı. Biz de bunu başardık. Fakat gelecek yıl daha iyi bir kadroyla sahalarda olacağımızı şimdiden herkesin bilmesini isterim" dedi.

"GELECEK YIL HERŞEY ÇOK FARKLI OLACAK"
Transfer konusunda Sağlam'ın raporları doğrultusunda çalışmaların hızla sürdüğüne işaret eden Kahramanlı, "Bu sene bir çok şeye para harcadık. Transfer için ise ciddi bir bütçemiz kalmamıştı. Bir anlamda kendi yağımızda kavrulduk. Şimdiye kadar çok çeşitli zorluklarla mücadele ettik. Fakat gelecek yıl durum çok farklı olacak. Bizim öncelikli hedefimiz transfer olacak. Hocamızın dediği gibi, antrenman yapacağımız alanlar ve stat gibi sorunlarımıza para harcamamız gerekmeyecek" diye konuştu.

Kahramanlı, gelinen noktada tüm spor camiasının Mersin İdmanyurdu'nun asansör takım olmayacağını gördüğüne dikkati çekerek, "Bu bilinçle tüm kent halkının takımına sahip çıkması gerekir. Geçen sene bir çok kişi bize ve takıma inanmıyordu ve olaya 'Nasıl olsa geri düşerler' diye bakıyordu. Sanıyorum, artık bunları söyleyenler hatalarının farkına varır ve ne kadar haksız eleştiride bulunduklarını görürler. Artık herkesin imkanları dahilinde takıma destek olması gerekir. Önümüzdeki süreçte kombine ve reklam çalışmalarımız hız kazanacak. Bu faaliyetlerimizde herkesin daha duyarlı olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇINA DOĞRU
Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu konumunda bulunan takımların artık motive olmasının zorlaştığına dikkati çekerek, konsantre eksikliğinden dolayı da bu hafta kendi sahalarında Kardemir Karabükspor maçında mağlup olduklarını söyledi.

Alınan mağlubiyetin morallerini bozmadığını ifade eden Kahramanlı, "Artık geçmişi unutmalıyız. Önümüze bakmalıyız. Gelecek yılın planlamasını yaparken, ligin son haftasında Eskişehirspor ile yapacağımız maçın hazırlıklarını da ihmal etmeyeceğiz. Hafta içerisinde moralimizi yüksekte tutup, maça motive olmaya çalışacağız. Temennimiz Eskişehirspor'dan puan alarak, sezonu kapatmak" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sayfa Yükleniyor...