Orduspor'da hedef Avrupa

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, hedeflerinin ilk 5 yılda Avrupa'ya gitmek ve Süper Lig'de şampiyonluğu yaşamak olduğunu söyledi.

NTV Spor 02.04.2012 - 17:44
Orduspor'da hedef Avrupa

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ''Hedefimiz ilk 5 yılda Avrupa'ya gitmek ve Süper Lig'de şampiyonluğu yaşamak'' dedi.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, kurumsallaşma anlamında yaptıkları başarılı çalışmaları, sportif açıdan yakaladıkları başarıyla Süper Lig'de tescillediklerini bildirdi.

"KALICI OLMA HEDEFİNİ BAŞARDIK"
Dünyanın en ünlü hocaları arasında yer alan Hector Cuper ve teknik ekibinin, geniş ve güçlü kadrolarıyla hak ettikleri yer olan Süper Lig'deki ilk yıllarında 'kalıcı olmak' hedeflerini başarıyla yakaladığını vurgulayan Türkmen, ''Şimdi hedefimiz ilk 5 yılda Avrupa'ya gitmek ve Süper Lig'de şampiyonluğu yaşamak'' ifadelerini kullandı.

"AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN YOLA DEVAM EDECEĞİZ"
Türkmen, Orduspor'un 14 Nisan'da genel kurul toplantısının yapılacağını anımsatarak, ''Doğduğum, büyüdüğüm Ordu şehrimde yönetim kurulumuzla, değerlerimizle ve ufku engin büyük Orduspor taraftarlarımızla beraber 26 yıllık büyük hasrete son verdik. Orduspor'umuzu hak ettiği Süper Lig'de kalıcı hale getirmenin şerefi ve gururu içinde başımız dik, alnımız açık. Onurlu ve gururlu, başarmış bir şekilde 14 Nisan'daki genel kurulumuzda Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğu için yola devam edeceğiz. Büyük Orduspor taraftarımızla beraber tarihi yürüyüşümüz devam ediyor. Durmak yok yola devam'' dedi.

KARAMAN: YENİ OLUŞUM İÇİNDE OLMAYACAĞIM
İkinci başkan İlker Karaman da mor-beyazlı kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, 3 yıl önce Nedim Türkmen ile çıktıkları yolda Orduspor'u başarılara götürme projelerinin amacına ulaştığını vurgulayarak, ''Birlik ve bütünlük içinde oluşturduğumuz yönetim, 26 yıl sonra Orduspor'u Süper Lig'e çıkartarak kalitesini açıkça göstermiştir. Yeni hedeflerin ortaya koyulduğu bir dönemde sayın Nedim Türkmen'in yönetimi dışında şahsım herhangi bir oluşumun içinde olmayacaktır. Bugüne kadar sayın Nedim Türkmen ile yol aldım. Bundan sonraki süreçte de desteklerimi artırarak, hedeflerimiz ölçüsünde Avrupa'ya gideceğiz. Sayın Nedim Türkmen ve yönetim kurulunu her zaman açıkça destekledim ve destekleyeceğim'' diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...