"1 puanla da mutlu olmamız gerekiyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, takımın 9 kişi kalmasından sonra alınan 1 puanın da kendilerini mutlu etmesi gerektiğini ifade etti.

NTV Spor 06.04.2012 - 22:44
"1 puanla da mutlu olmamız gerekiyor"

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, "Arzumuz galip gelmekti ama maalesef futbolda her şey oluyor. 9 kişi kaldıktan sonra, 1 puanla da mutlu olmamız gerekiyor" dedi.

Havutçu, maç sonundaki basın toplantısında, oyunun geneline bakıldığında, oyuncularının verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını, hem disiplin bakımından, hem konsantrasyon açısından bir sorun olmadığını söyledi.

İstedikleri üretkenliğin olmadığını dile getiren Havutçu, "Yakaladığımız birkaç pozisyon vardı, onları değerlendirebilirdik. 9 kişi kaldıktan sonra, oyunda kalan bütün arkadaşlarımız elinden gelen mücadeleyi ortaya koydu ve sonuçta Karabükspor gibi son 8 maçını evinde kazanmış bir takım karşısında maalesef 1 puanla dönüyoruz" dedi.

Havutçu, "Disiplin, konsantrasyon açısından Süper Final maçları açısından iyi bir görüntü verdi. Arzumuz galip gelmekti ama maalesef futbolda her şey oluyor 9 kişi kaldıktan sonra 1 puanla da mutlu olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, medyada bazı teknik direktörlerin isimlerinin Beşiktaş'la anıldığını belirterek, bunun kendisini rahatsız edip etmediğini sorması üzerine Havutçu, "2013 yılına kadar sözleşme imzaladım, beni rahatsız etmiyor" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ"
Futbolculardan Mehmet Akyüz, maça iki takımın da çok iyi başladığını ifade ederek, "Ortada bir maç oldu. Şimdi Süper Finalde başarılı olmak hedefimiz. Ardından Şampiyonlar Ligi'ne kalıp orada mücadele etmek istiyoruz" dedi.

Holosko da, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını kaydederek, "Her iki taraf da gol pozisyonlarına girdi. Süper Finale iki oyuncu eksik gireceğiz. Bu bizim için olumsuz bir gelişme" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk haftalarında hem içeride, hem dışarıda aldıkları olumsuz sonuçların motivasyonlarını bozduğunu, Galatasaray'ın ise lige iyi başladığını ve moral bulduğunu, bu nedenle iki takım arasında fark oluştuğunu söyledi. Holosko, hedeflerinin en azından Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...