"Risk alsaydık fazla pozisyona girebilirdik"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ''Risk alsaydık daha fazla pozisyona girebilirdik ama önemli olan kendi sahamızda mağlup olmamaktı'' dedi.

NTV Spor 06.04.2012 - 23:05
"Risk alsaydık fazla pozisyona girebilirdik"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş maçının ardından düzenlediği basın toplantısına, ''Karabük halkına ve şehrine geçmiş olsun, ligi ligde kalarak bitirdik'' diyerek başladı.

Maça iyi başladıklarını belirten Korkmaz, ''Gol pozisyonları bulduk ama atamadık, sonra bizim düşündüğümüz şekilde bir pozisyon verdik ve gol oldu onun akabinde gol bulmamız bizim için iyi oldu'' dedi.

İkinci yarı, iki takımın da kontrolü elden bırakmak istemediğini dile getiren Korkmaz, ''Bu da beraberliği getirdi. 9 kişi veya 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımızın biraz daha risk alması gerekirdi. Belki maçla ilgili tek eksiğimiz oydu, fazla risk almadık. Risk alsaydık daha fazla pozisyona girebilirdik ama önemli olan burada kendi sahamızda mağlup olmamaktı ve ligi de böyle bitirmekti. Oyuncularımı kutluyorum, onlara teşekkür ediyorum. Bu başarı onlarındır'' şeklinde konuştu.

Bülent Korkmaz, önce lig dediklerini ancak ligde kalmayı garantileyince şimdi hedeflerinin kupa olduğunu vurgulayarak, ''Karabükspor tarihinde hiç yarı finale çıkmadı. Biz bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz, bunu yapacak gücümüz de var. Ama elemelerde her zaman için rakip kim olursa olsun şanslar eşittir'' ifadelerini kullandı.

Kendisinin bir sene daha kontratının olduğunu hatırlatan Korkmaz, ''Ama başkan ve yöneticilerle oturup konuşacağız. Çünkü Kardemir gibi büyük bir marka var, bu markanın değerini yükseltmek lazım, Karabük'le beraber. Yani belli bir hedefimiz olması lazım. Benim düşüncemde bir hedefim var, tabiki Kardemir Karabükspor'la ilgili, oturacağız, konuşacağız 1 seneyle bu iş olmaz, olmayacağını da görebiliyoruz. Benim düşüncemde farklı gelişmeler var benim düşündüklerim olursa tabiki burda çalışmak çok keyifli, çok güzel buradan ayrılmayı düşünmüyorum. Ama dediğim gibi benim istediklerim, düşündüklerim olursa burada uzun süre çalışmak istiyorum. Her şeyi var buranın, bir tek hedefi olmalı, o doğrultuda plan yapmak gerekir. Bunun planını, programını yapacağız.'' dedi.

RAGUED: BERABERE KALMAK İYİ BİR SONUÇ
Futbolculardan Ragued, takım olarak iyi bir maç çıkardıklarını, Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmanın iyi bir sonuç olduğunu söyledi.

Gazetecilerin, kendisine teklif gelip gelmediğini sorması üzerine Ragued, ''Teklif olduğu doğrudur, milli takımda oynuyorum. Afrika Kupası oynadım, bazı tekliflerin olduğu doğru, Türkiye'de kalmayı çok istiyorum. Müslümanım ve ailem burada mutlu, umarım her şey çok iyi gelişir'' dedi.

MABIALA: İLK YARI GÜZEL OYUN OYNADIK
Mabiala ise ilk yarı güzel oyun oynadıklarını, birden fazla gol atmaları gerektiğini kaydederek, ''İkinci yarı her iki takım için de çok ilginç geçti. İki karttan sonra oyunu rakip alana yıkabilirdik ama yine de Beşiktaş karşısında 1-1'in de iyi sonuç olduğunu düşünüyorum. Sahamızda 9 maçtır kaybetmiyoruz, bu önemli'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...