"Kupada iddialıyız"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Kupada iddialıyız. Kupayı almak istiyoruz'' dedi.

NTV Spor 10.04.2012 - 17:19
"Kupada iddialıyız"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde düzenlediği basın toplantısında, vefat eden Erdoğan Arıca'nın kendisi için çok önemli bir isim olduğunu söyledi.

Antrenörlüğe Arıca'nın yardımcısı olarak başladığını hatırlatan Ertuğrul Sağlam, ''Çok üzüntülüyüm. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum'' diye konuştu.

Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü oynayacakları Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu da vurgulayarak, ''Antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Hazırlıklarımızı tamamlayıp, yarın öğleden sonra İstanbul'a gideceğiz. En son oynadığımız Gaziantepspor maçındaki görüntünün bu maça olumlu olarak yansımasını bekliyorum. Tüm oyuncularımız da o maçtaki durumdan çok rahatsız olduklarını söylediler. Kupada iddialıyız. Kupayı almak istiyoruz. Maçtan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

OZAN İPEK YOK
Rakibin ligin iyi takımlarından biri olduğuna dikkati çeken Ertuğrul Sağlam, ''Biz de iyi takımız. Güzel, çekişmeli bir maç olacak. Ozan İpek'in sakatlığı devam ediyor. Durumu iyiye gidiyor, ancak bu maçta oynaması zor. Adem, antrenmanlara başladı. Kazanmak için oynayacağız. Risk almamız gereken bir maç olmayacak. Taraftarın desteğiyle, güzel bir mücadele ve oyunla galip gelip yarı finale çıkmak istiyoruz. Ayrıca Süper Final'deki ilk maçımız da Sivasspor ile. Kazanarak, bu maç öncesi de moral depolamak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

SÜPER FİNAL
Sağlam, Spor Toto Süper Final'deki rakipleri karşısında iyi sonuç alamamalarının hatırlatılması üzerine, ''Hepsi iyi takım. Tüm takımlar orada olmayı hak etti. Karabükspor, Gaziantepspor gibi özellikle ikinci yarı gösterdikleri performansla orada olmayı hak eden takımlar da vardı, ancak olamadılar. Kayserispor da orada olabilirdi. Sürpriz bir takım  yok. Şampiyonluk grubundaki maçlar kadar en az bizim maçlar da zevkli geçecek. Herkes grubu birinci tamamlayabilir. Şampiyonluk grubunda da avantajlı takımlar var, ancak bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum'' dedi.

Ertuğrul Sağlam, taraftarların maçta kendilerine yakışır bir şekilde takımlarını desteklemesini beklediğini ifade ederek, ''Taraftarımız gerekeni yapacaktır'' ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...