Saracoğlu Stadı'nda 45 bin liralık zarar

Fenerbahçe Spor Kulübü, Eskişehirspor-Medical Park Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası maçında bazı koltukların kırıldığı ve stada çeşitli zararlar verildiğini açıkladı.

NTV Spor 11.04.2012 - 15:35
Saracoğlu Stadı'nda 45 bin liralık zarar

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile Medical Park Antalyaspor arasında dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında, tribünlerde 45 bin lira civarında zarar oluştuğu bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Eskişehirsporlu taraftarların karşılaşmayı izlediği Maraton Tribünü'nde bulunan çok sayıda koltuğun kullanılamaz hale geldiği belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye Futbol Federasyonu kararı ile stadımızda oynanan Eskişehirspor ile Medical Park Antalyaspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Maraton Alt Tribünü orta bölümde, 3-0'lık galibiyet sevinci ile koltuk üzerlerine çıkarak maç seyretmeye çalışan Eskişehirspor taraftarları, güvenlik görevlilerinin kendilerine yaptığı uyarılara rağmen bu davranış tarzını değiştirmedi. Özellikle Maraton Tribünü'nün orta bölümünde toplanarak maçı izleyen taraftarlar maç bittikten sonra bulundukları bölümü terk edince, o bölümdeki koltukların artık kullanılamaz hale geldiği görüldü. Stadyumun diğer bölümlerinde de bazı koltukların kırıldığı ve stada çeşitli zararlar verildiğini bildiren Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Yönetimi, Eskişehirspor-Medical Park Antalyaspor maçı sonrası meydana gelen zararın 45 bin lira civarında olduğunu kaydetti."

Sayfa Yükleniyor...