"5 puanlık fark bir avantaj değil"

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu başkanlık seçimine katılan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, temkinli konuştu ve 5 puanın kendileri için büyük bir avantaj olmadığını ifade etti.

NTV Spor 11.04.2012 - 15:43
"5 puanlık fark bir avantaj değil"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçları öncesi temkinli konuştu.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu başkanlık seçimine katılan Ali Dürüst, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarıyla ilgili olarak, sonradan ortaya konulan bir sistem olduğunu hatırlatan Dürüst,   "Ligde bir kademeyi bitirdik, bu senenin kaosundan bir kademe daha çıktı. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanıp, bir şampiyonluk daha elde edeceğiz" dedi.

Ali Dürüst, kulüp olarak play-off sistemine kesinlikle sıcak bakmadıklarını dile getirerek, "Zaten olağanüstü bir durumdan çıktı. Baştan öngörülmemişti. Bu olağanüstü durum ortadan kalktıktan sonra yine normale dönmesini tercih ediyoruz. Türk futboluna da faydası olmayacağı görüşündeyiz. Bu sene böyle oldu ve oynayacağız, hayırlısıyla da sonlandıracağız" diye konuştu.

"NE FİKSTÜR, NE DE PUAN FARKI AVANTAJ DEĞİL"
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki fikstürünü ve puan farkını değerlendiren Dürüst, bunları avantaj olarak görmediklerini vurguladı.

"Ne fikstür, ne de 5 puanlık fark avantaj değil" ifadelerini kullanan Dürüst, "Ligde 34 maç geride kaldı. Şimdi 6 maçımız daha var. Herkes birbiriyle oynayacak. Ne fikstür, ne de puan avantajı var. Bizim amacımız, çıkıp tüm maçlarımızı kazanmak" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Felipe Melo ve Albert Riera'nın kadro dışı bırakılma kararlarının kaldırılmasıyla ilgili olarak da Ali Dürüst, teknik direktör Fatih Terim'in her iki oyuncuyla da görüşmesi olduğunu anlatırken, bu oyuncuların affedilmediğini, disiplin cezalarının uygulanacağını yineledi.

Sayfa Yükleniyor...