Fikret Orman'dan Fernandes açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Portekizli oyuncuları Manuel Fernandes hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 11.04.2012 - 16:52
Fikret Orman'dan Fernandes açıklaması

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Portekizli oyuncuları Fernandes hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Orman, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, şu anda Fernandes ile ilgili bir talep olmadığını belirterek, ''Bunların hepsi spekülasyondan ibaret. Fernandes Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusu. Şu anda bir talebi yok, biz de satmayı düşünmüyoruz'' dedi.

Bir soru üzerine, diğer Portekizli oyuncuların da Fernandes ile aynı durumda olduğunu anlatan Orman, ''Sezon sonuna kadar performanslarına bakacağız. Beşiktaş'ta kalmaları gerekiyorsa kalacaklar, gitmeleri gerekiyorsa gidecekler. Bu teknik bir konu, teknik heyetle konuşacağız'' ifadesini kullandı.

''HAVUTÇU'NUN SÖZLEŞMESİ BİR DAHAKİ SEZONUN SONUNA KADAR''
Orman, Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal'ın ayrılışının ardından göreve getirdikleri Tayfur Havutçu ile sözleşmelerinin bir dahaki sezonun sonuna kadar olduğunu vurguladı.

Bu konudaki tartışmalara açıklık getiren başkan Orman, ''Tayfur çok iyi bir insandır. Gerçekten karakter özellikleri muhteşem bir arkadaşımızdır. En iyi yere layıktır. Zor dönemde zor bir görev aldı. Her şeyden evvel kendisi Beşiktaşlı ve cesaretinden dolayı onu tebrik ediyorum. Önünde 6 zor maçı var. İnşallah o 6 zorlu maçtan hem kendisi hem de Beşiktaş açısından iyi bir sonuçla çıkacağına çok inanıyorum. Görev süresi ile ilgili Sportif AŞ. tarafından kanun gereği yapılan açıklama belli. Kendisiyle bir dahaki sezon sonuna kadar yapılmış bir anlaşmamız var'' diye konuştu.  

Fikret Orman, Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin'in Beşiktaş'a transfer olacağı şeklinde medyada yer alan haberleri kendisinin de okuduğunu vurgulayarak, ''Futbol komitesinde arkadaşlar var, onlardan bana bu konuda gelmiş bir şey yok. Beşiktaş'ın bir tek onunla değil, çok oyuncu ile ismi çıkıyor, hiçbirisi doğru değil'' dedi.

''ÖNÜMÜZDE KAZANMA İHTİMALİ OLAN 6 MAÇ VAR''
Hafta sonunda başlayacak Süper Final karşılaşmalarıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Orman, ''Önümüzde oynanmamış 6 maç var, kazanma ihtimalimiz olan 6 maç... Beşiktaş takımı, ligi bitirebildiği en iyi yerde bitirecek. Bu biraz şansla da alakalı. Diğer takımların oynayacağı futbolla da alakalı. Biz yarışa en arkadan başlayacağız. Önümüzdeki ekiplerin performansı da bizim performansımızı çok etkileyecek. Beşiktaş için hayırlısı ne ise olsun'' şeklinde konuştu.

Orman, stat projesinin Beşiktaş'ın en önemli projelerinden birisi olduğunu da kaydederek, ''Tabi ki olacak. Çalışıyoruz üzerinde ama neticelenmeden kamuoyu önünde tartışmayı çok doğru bulmuyorum'' ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...