Terim Melo'yu oynatacak mı? (VİDEO)

Melo derbide forma giyecek mi? Fatih Terim, Brezilyalı yıldızı kritik Dolmabahçe randevusunda sahaya sürüp sürmeyeceğine maç günü karar verecek. Kavganın diğer aktörü Riera ise cezalı Emre Çolak'ın yerini doldurabilir...

NTV Spor 12.04.2012 - 16:51
Terim Melo'yu oynatacak mı? (VİDEO)

Galatasaray'da Melo-Riera kavgasının tatlıya bağlanmasıyla gözler Fatih Terim'in iki oyuncuyu Beşiktaş maçında sahaya sürüp sürmeyeceğine çevrildi...
 
Melo ve Riera'nın kadrodışı cezalarını, sadece af diledikleri için değil, aynı zamanda şampiyonluk yarışında iki oyuncuya da ihtiyacı olduğu için kaldıran deneyimli çalıştırıcının özellikle Felipe Melo'yu derbide sahaya sürüp sürmeyeceği merak konusu.

Brezilyalı yıldız, zaman zaman saha içindeki disiplinsiz hareketlerine, geçtiğimiz haftaki olayı eklese de kariyerinin en verimli sezonunu Galatasaray'da geçiriyor. Fatih Terim'in sisteminde Selçuk İnan ile birlikte orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Melo'nun Dolmabahçe'deki ilk Süper Final maçında formayı yeniden almasına maç günü karar vermesi bekleniyor.

Melo'nun alternatifi ise Engin Baytar... Terim, Brezilyalı yıldızı Beşiktaş karşısında oynatmaması durumunda Selçuk İnan'ın yanında Engin Baytar'ı sahaya sürecek... Ancak bu defa kanatlarda doğacak boşluk için de kavga olayının diğer aktörü Albert Riera'nın forma giymesi gündeme gelebilir. Riera, Manisaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Emre Çolak'ın yerine Terim tarafından sahaya sürülebilir.

Sayfa Yükleniyor...