Almedia'ya şok ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kardemir Karabüksporlu Jahic'e attığı direk sonrası kırmızı kart gören Beşiktaşlı Hugo Almeida'ya 3 maç ceza verdi.

NTV Spor 12.04.2012 - 19:48
Almedia'ya şok ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kardemir Karabükspor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcu Hugo Almeida'ya 3 maç men cezası verdi.

PFDK'dan yapılan açıklamada, Almeida'ya 6 Nisan Cuma günü yapılan Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men cezası verildiği bildirildi.

Almeida, böylece Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda takımın Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile yapacağı ilk maçlarda forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ'NE 1 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI
Kurul, Ankaragücü'ne 7 Nisan Cumartesi günü kendi sahasında Kayserispor ile yaptığı lig maçında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin lira para cezası verdi.

Ankaragücü taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın Kayserispor maçında aynı sezon içerinde 5. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle Ankara temsilcisine, ayrıca takdiren 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 120 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE TRABZONSPOR'A PARA CEZASI
PFDK, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a da para cezaları verdi.

Fenerbahçe'ye, 7 Nisan Cumartesi günü kendi sahasında Medical Park Antalyaspor ile yaptığı lig maçında yeşil zeminin statüye aykırı olarak sulanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 10 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Galatasaray 8 Nisan Pazar günü Manisaspor ile deplasmanda yaptığı lig maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin lira, Trabzonspor da aynı tarihte deplasmanda Orduspor ile yaptığı lig maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 20 bin lira para cezası aldı.

MANİSASPORLU İDARECİLER HAK MAHRUMİYETİ CEZASI
PFDK, Manisaspor'a 8 Nisan Pazar günü kendi sahasında Galatasaray ile yaptığı lig maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı 20 bin lira para cezası verdi.

Aynı müsabakada Manisaspor Kulübü idarecilerinden Özcan Nalbantlar'ın taraftarlara yönelik hakareti ve basın mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 105 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin lira para cezası, Öner Karalar'ın ise müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Kurul, ayrıca Medical Park Antalyaspor ve Samsunspor'a 10'ar bin lira ve Eskişehirspor'a 5 bin lira para cezası verdi.

Sayfa Yükleniyor...