Trabzon’da Burak antrenmana çıkmadı

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da takımın çalışmasına, İstanbul'da burun ameliyatı geçiren golcü oyuncu Burak katılmadı.

NTV Spor 18.04.2012 - 15:44
Trabzon’da Burak antrenmana çıkmadı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürürken antrenmanda sadece golcü oyuncu Burak Yılmaz yer almadı.

Bordo-mavili takımın deplasmanda Fenerbahçe ile oynadığı maçta aldığı darbe sonucu burnu kırılan ve İstanbul'da ameliyat olan Burak'ın son kez kontrolden geçtikten sonra Trabzon'a gelerek takımla antrenmanlara başlayacağı belirtildi.

Trabzonspor'da attığı 32 golle ligin en golcü futbolcusu durumunda olan Burak'ın Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceği ise yarın ve 20 Nisan Cuma günkü antrenmanlardaki durumuna göre belli olacağı kaydedildi.

Burak Yılmaz'ın forma giyememesi halinde Brezilyalı Paulo Henrique, Beşiktaş maçında ilk 11'de sahaya çıkarak bordo-mavili takımın gol umudu olacak.

GÜNEŞ'TEN SIKI ANTRENMAN
Yardımcı antrenör Ünal Karaman'ın rahatsızlığı nedeniyle bugünkü çalışmanın tamamını teknik direktör Şenol Güneş yönetti. Güneş, futbolculara koordinasyon, istasyon ve pas çalışmasının ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynattı.

Güneş, pas ve pozisyon hatası yapan oyuncuları sık sık uyararaka, "Boş oyuncuya pas verin. Pası hızlı şekilde kullanarak oyunu yönlendirin" dedi.

Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sayfa Yükleniyor...