Futbolun kalbi Arena'da atacak

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Hakem Fırat Aydınus’un yöneteceği derbi saat 19:00’da başlayacak.

NTV Spor 21.04.2012 - 10:19
Futbolun kalbi Arena'da atacak

Türk futbolunun kalbi yarın Türk Telekom Arena'da atacak.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe, yarın Türk Telekom Arena'da karşılaşacak.

Saat 19.00'da başlayacak kritik derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Kemal Yılmaz yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya.

Ezeli rakipler hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacak.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VİRAJ
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda yarınki kritik maç öncesi Galatasaray 42 puanla lider, Fenerbahçe ise 37 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Derbiye 5 puan önde başlayacak Galatasaray, büyük taraftar desteği altında oynayacağı maçı kazanarak, ezeli rakibiyle aradaki puan farkını 8'e yükseltip, son 4 maç öncesi şampiyonluk için çok büyük bir avantaj yakalamak amacında.

Arena'da taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek Fenerbahçe ise, derbiden elde edeceği 3 puanla aradaki puan farkını 2'ye indirip, şampiyonluk yarışında ipleri kendi eline almaya çalışacak.

Sayfa Yükleniyor...