''Yine hakem hatasının kurbanı olduk''

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda oynadıkları iki maçta da hakem hatalarının kurbanı olduklarını, bu duruma artık bir son verilmesi gerektiğini söyledi.

NTV Spor 22.04.2012 - 13:53
''Yine hakem hatasının kurbanı olduk''

Levent Erdoğan,  Galatasaray derbisinin ardından Trabzonspor maçında da hakemin azizliğine uğradıklarını ifade etti.

Erdoğan, ''Yine hakem hatasının kurbanı olduk. Ofsayt gollerin umarım artık bir sonu gelir. Atılan ofsayt goller, derbi maçlarda takımın moralini bozmuştur. Şükrediyoruz ki deplasmanda oynanan bir maçtı. Aksi takdirde bu durum da taraftarı çileden çıkarabilir, hak etmediğimiz para cezası ve seyircisiz oynama cezalarına uğrayabilirdik'' diye konuştu.

''İNŞALLAH BUNUN BİR SONU GELİR''
''Beşiktaş, tarihinde hakem hatalarının en çok kurbanı olmuş bir takımdır'' diyen Erdoğan, ''İnşallah bunun bir sonu gelir ve emeklerin karşılığı, hakem hatalarına kurban edilmiş olmaz. Futbol Federasyonu'nun ve Merkez Hakem Kurulu'nun bu durumu ve bilhassa son 2 maçta Beşiktaş'ın uğramış olduğu haksızlıkları mercek altına alması gerekiyor. Biz adil bir yönetim istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda da böyle hatalara kurban gitmek istemiyoruz'' ifadelerini kullandı.

''HAKEM HATALARININ ARKASINA SIĞINMIYORUZ''
Levent Erdoğan, alınan kötü sonuçlar için tamamen hakem hatalarının arkasına sığınmadıklarını söyledi.

Futbolcularının sahada ortaya koydukları performansı da eleştiren Erdoğan, ''Tamamen hakem hatalarının arkasına sığınmak mümkün değil. Maalesef futbolcularımız da istenen performansı gösteremediler. Futbolcuları yakından izliyoruz. Hocanın raporuna ve gözlemlerimize göre yönetim kurulumuz Süper Final maçlarının bitiminden itibaren çok radikal kararlar alacaktır'' ifadelerini kullandı.

Her konuda ciddi tedbirler almaları gerektiğinin altını çizen Erdoğan, ''Her konuda kendimizi yenilememiz, dibe vurduğumuz bu durumdan kurtulmak için ciddi tedbirler almamız gerektiği kanaatindeyiz'' dedi.

''TARAFTARLARA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN YAPILMIŞ TRANSFERLER''
Levent Erdoğan, ''Ben bu düşüşü, yanlış transfer politikalarına, hak etmedikleri bedeller karşılığı yapılan ve bir temele dayalı olmayan transferlere bağlıyorum. Rastgele, sırf taraftara şirin görünmek için yapılmış transferlere bağlıyorum. Form düşüklüğü birkaç maçta olur, ne yazık ki futbolcularımız son 17 resmi müsabakada hiçbir başarı elde edememişler ve Beşiktaş'ın tarihinde rastlanmadık kötü sonuçlar almışlardır. Ancak yönetimimiz, bu duruma el koyarak, takımımızın toparlanması ve başarılara ulaşması için elinden geleni yapacaktır'' diye konuştu.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 4 maçları kaldığını anlatan Erdoğan, ''Kalan maçlarda şüphesiz ki futbol performanslarını düzeltip, başarılı olan sporcularla ilgili gerekli değerlendirmeler yapılacaktır. Beklentimiz ve ümidimiz, kalan 4 maçta iyi sonuçlar alıp, taraftarımızın, camiamızın ve yönetimimizin moral bulması'' diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...