Florya'yı Arena'ya çevirdiler! (VİDEO)

Galatasaray taraftarı Florya'yı Türk Telekom Arena'ya çevirdi! Süper Final Şampiyonluk Grubu 3. hafta maçında Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasaray'ı, yaptığı antremanda taraftarı yalnız bırakmadı.

NTV Spor 26.04.2012 - 17:05
Florya'yı Arena'ya çevirdiler! (VİDEO)

Lider Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin kapılarını taraftara açtı. Sakatlığı süren Mehmet Batdal ile üst solunum yolu enfeksiyonu bulunan Yiğit Gökoğlan dışında tam kadro çalışan sarı kırmızılıları taraftarı da yalnız bırakmadı.
 
Haftasonu oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde sarı kırmızılıların antrenmanını yaklaşık 3000 taraftar izledi.  Taraftarlar meşaleler ve tezahuratlarla  teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
 
Taraftarın en fazla  ilgi gösterdiği isimlerin başında gelen Teknik Direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak antrenman sırasında Galatasaray Televizyonu'na konuştu.
 
Her hafta bir antremanı taraftara açmayı planladıklarını söyleyen Fatih Terim bu birlikteliğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti.  Taraftara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden  Albayrak ise Süper Final'i şampiyon tamamlayacaklarını iddia etti.
 
Teknik Direktör Fatih Terim'in, Trabzonspor'a karşı Fenerbahçe maçı kadrosunda değişiklik yapmayacağı öğrenildi.
 
Fenerbahçe mağlubiyetine rağmen futboldan memnun kalan  Terim'in, bordo mavili takıma karşı da  aynı kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

* Videodaki görüntüler arşivdir.

Sayfa Yükleniyor...