Kadıköy'de dev kapışma

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 3. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Halis Özkahya yönetecek.

NTV Spor 28.04.2012 - 10:29
Kadıköy'de dev kapışma

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 3. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş yarın Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, kariyerinde ilk derbisine çıkacak hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Serkan Gençerler yapacak. Dev maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

Süper Final'deki ilk 2 maçını da kazanan ev sahibi Fenerbahçe, 40 puanla, lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alırken, ilk 2 maçından da puansız ayrılan Beşiktaş ise 28 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Fenerbahçe, büyük taraftar desteği altında oynayacağı maçı kazanarak, geçen hafta deplasmanda Galatasaray'ı yenerek zirvede yakaladığı avantajı sürdürmek istiyor.

Kadıköy'de seyirci desteğinden yoksun mücadele edecek Beşiktaş ise, Süper Final'de ilk puanlarını kazanıp, Trabzonspor ile giriştiği üçüncülük yarışında daha fazla fire vermemek amacında.

Ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayacak.

Sayfa Yükleniyor...