Trabzonspor UEFA'ya gidiyor!

Trabzonspor UEFA'ya gidiyor... Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmiş bir kulüp olduklarını ve kendilerinin Fenerbahçe ile aynı kefeye koyularak PDFK'ya sevk edilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

NTV Spor 30.04.2012 - 13:11
Trabzonspor UEFA'ya gidiyor!

Trabzonspor UEFA'ya gidiyor... TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları ve futbol disiplin talimatnamesindeki değişiklikleri değerlendiren Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmiş bir kulüp olduklarını ve kendilerinin Fenerbahçe ile aynı kefeye koyularak PDFK'ya sevk edilmesinin yanlış olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmiş bir takımız. Fenerbahçe ile bizi aynı kefeye koyup PFDK'ya sevk etmeleri yanlış. UEFA'ya gideceğiz" dedi. 
  
Bordo mavili ekibin başkanı, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamaları ve futbol disiplin talimatnamesindeki değişiklikleri için, "Şikenin sahaya yansımadığını hangi aletle ölçmüşler! UEFA'ya rağmen bu iş bitmez. Mümkün değil. Ben neden Disiplin Kurulu'nda olacağım. Etik Kurul yazmış, savcı yazmış yeterli bilgi belge yok. Neden gidiyoruz disipline? UEFA her türlü cezayı verir. İnfantino'ya 1 hafta önce mektup yazdım. Bir karar vereceklerini söylediler yine gideceğim. UEFA'ya rağmen bu iş bitmez, mümkün değil. Şimdi biz UEFA'ya gideceğiz. Neye dayanarak değiştiriyorsun 58. maddeyi!" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...