Yıldırım salonu terk etti!

Şike iddialarına yönelik tarihi davanın 13. duruşmasında ilginç bir olay yaşandı! Temmuz ayından bu yana tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cihan Oskay'ın ifadesi vermesine tepki göstererek duruşma salonunun terketti!

NTV Spor 30.04.2012 - 14:34
Yıldırım salonu terk etti!

Futbolda şike iddialarına yönelik davada tanık olarak dinlenilen Cihan Oskay'ın ifadelerine tepki gösteren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, duruşma salonunu terk etti. Yıldırım'ın bu hareketine sinirlenen Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci "Herkes haddini bilecek, salonu izinsiz terk eden sanıkların isimleri alınacaktır" dedi.

Cihan Oskay'ın ifadesi alınmak üzere kürsüye çağrılması esnasında sanık ve avukatlar arasından itirazlar geldi. Aziz Yıldırım, Oskay'ın tanık olarak ifade vermemesini talep etti.
 
İtirazı reddeden Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci ise Cihan Oskay'ın tanık sıfatıyla ifade vereceğini söyledi.
 
Kürsüye gelerek ifade vermeye başlayan tanık Cihan Oskay, ''2000-2001 yılında Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Samsun-Fenerbahçe maçında şike yaptım'' dedi. Bu sözlere tepki gösteren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, duruşma salonunu terk etti.
 
Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci, ''Herkes haddini bilecek, salonu izinsiz terk eden sanıkların isimleri alınacaktır'' dedi.

13. DURUŞMA SONA ERDİ
Çağlayan'daki İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma sona erdi. Salı ve Çarşamba ara verilen duruşmaya Perşembe günü devam edilecek.

Sayfa Yükleniyor...