"Sağlam'ın onayı olmadan transfer olmaz"

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam'ın onayı olmadan oyuncu transferi yapmadıklarını ve bunun mümkün de olmadığını söyledi.

NTV Spor 05.05.2012 - 15:04
"Sağlam'ın onayı olmadan transfer olmaz"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor ailesinin, birlik ve bütünlük içerisinde yoluna her zamankinden daha güçlü ve dimdik devam ettiğini bildirdi.

Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, hem Süper Final Avrupa Ligi Grubu hem de Türkiye Kupası iddialarının güçlenerek arttığı dönemde bugün bir spor gazetesinde yer alan 'takımlarının bütünlüğüne zarar verici nitelikteki haberin' son derece rahatsız edici olduğunu kaydetti.

Yapılan transferlerin teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bilgisi dışında gerçekleşmiş gibi gösterilmeye çalışıldığı haberin son derece manasız ve gerçek dışı olduğunu belirten Yazıcı, "Takımımızın oluşumu aşamasında teknik heyetimizin onayı olmadan bir futbolcunun transfer edilmesi söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.

Yazıcı, açıklamasında, "Sezon başından bu yana 46 resmi müsabaka geride kalmış ve iki kulvarda da yarışın bitimine sadece 11 gün varken hala kadrodaki oyuncularımızın transferlerini tartışmak yersizdir. Bursaspor'un ülke futbolundaki yerini gerek saha dışındaki duruşumuz gerekse saha sonuçlarıyla herkese göstermişken, bu tip provokatif haberlere taraftarlarımızın itibar etmemesini istiyorum. Bilinmelidir ki Bursaspor ailesi, birlik ve bütünlük içerisinde yoluna her zamankinden daha güçlü ve dimdik devam etmektedir" sözlerine yer verdi.

Sayfa Yükleniyor...