Kadıköy'de 'Süper' Final

Türkiye bu maça odaklandı... Süper Final'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında şampiyonun belirleneceği derbi Şükrü Saracoğlu'nda saat 19.00'da başlayacak. Maç NTVSpor.net Canlı Anlatım'da olacak!

NTV Spor 11.05.2012 - 14:05
Kadıköy'de 'Süper' Final

Türkiye bu maça odaklandı... Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın yapılacak ve şampiyonun belirleneceği derbi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Bu dev maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

BU HEYECANI NTVSPOR.NET FARKIYLA YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın yapılacak ve şampiyonun belirleneceği derbi, medyanın da gündemine oturdu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maç için Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne (TSYD) yoğun biçimde akreditasyon başvurusu yapıldı.

Derbiyi, İslam Çupi Basın Tribünü'nün kapasitesi oranında 175 gazeteci ile saha içinde 150'ye yakın foto muhabirinin takip edeceği, basın tribününe yapılan birçok başvurunun ise kısıtlı kapasite nedeniyle geri çevrildiği açıklandı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Derbi maç için olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak.

Şampiyonun belirleneceği derbi için gerekli güvenlik önlemleri saat 15.00'ten itibaren alınacak. Stat giriş kapılarının saat 16.00'da açılacağı müsabakada toplam 3 bin 327 özel güvenlik ve polis personelinin görev yapacağı bildirildi.

Statta gerekli polis kamerasının yanı sıra 185 salon kamerasının da tespit çalışması yapacağı kaydedildi.

GALATASARAY TARAFTARI YOK
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk derbisinde konuk Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda takımlarını destekleyemeyecek.

Dört büyük kulübün kendi arasında yaptığı anlaşma gereğince, sarı-kırmızılı taraftarlar stada alınmayacak.

BİLETLER BİTTİ
Şampiyonun belli olacağı derbiye ev sahibi Fenerbahçeli taraftarlar çok büyük ilgi gösterdi.

66 ile 305 lira arasında değişen fiyatlarla hafta içi Biletix'ten sadece Fenerbahçe kongre üyeleri, Fenerbahçe Taraftar Kart ve Fenercell üyeleri için satışa sunulan biletler anında tükendi, genel satışa bilet kalmadı.

50 bin koltuk kapasiteli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçlar için sezon başında yaklaşık 34 bin kombine kart satan sarı-lacivertli kulüp, derbi satışlarıyla önemli bir gelir elde etti. Stat, yarınki derbide tarihi günlerinden birisini yaşayacak.

KARABORSAYA ÖNLEM
Fenerbahçe Kulübü, derbi maç ile ilgili olarak karaborsa biletlere yönelik ekstra önlemler aldı.

Kulüp yönetimi ve Biletix firması tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bu maça özel biletler hazırlandı. Turnikelerde biletler yeni bir teknoloji ile denetlenecek ve karaborsadan satın alınan biletler tespit edilecek. Karaborsadan alındığı tespit edilen biletler ile stadyuma giriş yapmak kesinlikle mümkün olmayacak.

BU HEYECANI NTVSPOR.NET FARKIYLA YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfa Yükleniyor...