"Hedefimizi gerçekleştiremedik"

Medical Park Antalyaspor Antrenörü Şenol Fidan, hedeflerinin son maçta galip gelmek ve grubu lider tamamlamak olduğunu ama bunun gerçekleşmediğini söyledi.

NTV Spor 13.05.2012 - 18:07
"Hedefimizi gerçekleştiremedik"

Medical Park Antalyaspor Antrenörü Şenol Fidan, hedeflerinin son maçta galip gelmek ve grubu lider tamamlamak olduğunu ama bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Spor Toto Kupası (B) Grubu'ndaki son maçta Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek'in yurt dışında olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan ve basın toplantısına katılan antrenör Şenol Fidan, başkent ekibi karşısında galip gelmek istediklerini, ancak kazanmak için istekli olmanın yetmediğini belirtti.

Fidan, genç futbolcuların motive olmasına, sezon içinde şans bulamayan futbolculara şans vermeye çalıştıklarını ve oynadıkları maçların takım adına faydalı olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Maçta 1-0 öne geçmelerine rağmen Minev'in sakatlanması nedeniyle oyuncu değişikliği yapamadıklarını ifade eden Fidan, ''Kadromuzdaki değişliklik sayımız sakatlıklar nedeniyle çok azdı. Yedekteki arkadaşlarımız da sakattı. Bu nedenle değişiklik yapamadık. Taktik değişiklikler de fayda getirmedi'' diye konuştu.

ÇAPA: İLK 15 DAKİKA BEKLENEN FUTBOLU OYNAMADIK
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa da, takımının maçın ilk 15-20 dakikasında beklenen futbolu sahaya yansıtamadığını söyledi.

Önemli olanın Spor Toto Turnuvası'nda genç oyunculara şans vermek olduğunu dile getiren Çapa, ''Maçın sonucundan ziyade şans verdiğimiz oyuncuların gösterdiği performans önemliydi. Genç arkadaşlarımızın çok büyük gelişim sağladıklarını görüyoruz. Bu oyuncuları Gençlerbirliği adına kazanç olarak düşünüyoruz'' dedi.

Çapa, maçın ikinci yarısında ortaya konulan oyunun memnun edici olduğunu belirterek, yeni sezon için iyi tatil yapıp lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...