Avcı'dan Nuri ve Hamit yorumu

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gürcistan galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları...

NTV Spor 24.05.2012 - 23:56
Avcı'dan Nuri ve Hamit yorumu

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gürcistan galibiyetinin ardından sonucu ve oyunu değerlendirdi.

Avcı, "Maç kazanmak moral ve daha sağlıklı çalışabilmek açısında önemli. İlk 45 dakika bizi tatmin eden ve keyifli oyunlar vardı. Derslik niteliğindeyi. İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde Gürcistan'a cevap veremedik. Ancak sonraki yarım saat yine iyi oynamaya çalıştık. Bu ekibin, ilk galibiyetiydi ve bu da bizi çok mutlu etti. Oyunu genel değerlendirmek gerekiyor. İlk yarı bizi çok mutlu etti. Yapamadığımız şeylerden de ders alacağız. İkinci yarının başındaki oyunumuz gibi" dedi.

"NURİ VE HAMİT BU TAKIMIN ÖNEMLİ BİR PARÇASI"
Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in performansıyla ilgili sorulan soruya Abdullah Avcı, "Hamit uzun senedir oynuyor. Nuri de parça parça oynayan bir oyuncu. Dünya'nın önemli kulübünde oynuyorlar. Onlar da bu takımın önemli parçalarından bir tanesi" diyerek cevap verdi.

UEFA'dan Milli Takım'ın ceza alması söylentilerinden Milli Takım'ın etkilenip, etkilenmeyeceğiyle ilgili soruya Avcı, "Milli Takım'ın etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Duygularım bu şekilde. Olumlu bakmaya çalışıyoruz. Kampa başlarken, 1 senedir futbol konuşulmadı. Biz Milli Takım olarak bu oyunu sevidirmeye çalışacağız dedik" şeklinde cevap verdi.

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"
Kadro tercihi hakkında konuşan Abdullah Avcı, "Türk Milli Takımı'nın kapısı herkese açık. Sakatlıktan dolayı Türkiye'de bulunan arkadaşlarımız var. 50 tane oyuncu havuzumuz yok. 30-35 tane oyuncumuz var. Farklı oyuncular ve farklı sistemlerle iyi oynayıp, iyi sonuçlar almaya çalışacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfa Yükleniyor...