Avcı'dan Emre Belözoğlu yorumu...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun performansından memnun olduğunu ve milli takım için önemli bir oyuncu olduğunu söyledi.

NTV Spor 27.05.2012 - 19:38
Avcı'dan Emre Belözoğlu yorumu...

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık amacıyla Avusturya'nın Leogang bölgesinde kamp yapan A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Abdullah Avcı, milli takımın çalışmaları izleyen basın mensuplarına konakladıkları Der Krallenhof Oteli'nde yemek verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray ve teknik kadronun da hazır bulunduğu yemekte, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avcı, Emre Belezoğlu'nun kadroya alınmasına ilişkin, ''En deneyimli oyuncularımızdan biri. Performansı son derece iyi. Takımın en kaliteli oyuncularından. Bu performansının devam etmesini diliyorum'' dedi.

"PİS BİR GOL YEDİK"
Avcı, Finlandiya ile oynadıkları ve 3-2 kaybettikleri maçla ilgili olarak da, ''Golden sonra dağılmamayı öğrenmemiz lazım. Dün mesela 2-1'den sonra iştahla oynadılar. 'Bu kadar iyi oynarken niye bu kadar pis bir gol yedik' diye düşünmeliyiz'' diye konuştu.
Dünya futbolunun gittiği noktada sırtı dönük santrfor tiplemesinin her zaman lazım olacağını belirten Avcı, ''Eskiden sadece sırtı dönük santrfor oynatmak yeterliydi. Şimdi artık arkaya da koşu yapma gerekliliği var. Bunu yapanların sayısı Türkiye'de maalesef az'' ifadelerini kullandı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMADIK"

TFF Milli Takımlar Komitesi Başkanı Selim Koray ise Finlandiya ile oynanan hazırlık maçının Türk taraftarların sahaya inmesi sonucu uzatma dakikaları oynatılmadan erken bitirilmesine ilişkin, bununla ilgili kararı FIFA'nın vereceğine işaret ederek, sahaya inen seyirciler hakkında Avusturya polisine suç duyurusunda bulunmadıklarını söyledi.

Uzatma dakikaları oynatılmadan ve hakemin bitiş düdüğünü çalmadan soyunma odasına gittiğini bildiren Koray, ''FIFA'nın bu maçın skorunu yok sayması gerekir'' dedi.

ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ
Yemekte, TFF yöneticileri, basın mensuplarına, milli takım kafilesiyle kampa gelen Türk ahçıların hazırladığı yemeklerden ikram etti. Yemeğin ardından TFF yetkilileri ve teknik heyet, basın mensuplarıyla anı fotoğrafı çektirdi.

Sabah antrenmanını iptal eden Avcı, oyunculara gün boyu izin verdi. Futbolcuların bazıları otelde dinlendi, bazıları kamp yakınındaki teleferikle dağa çıktı, bazıları ise kamp yerine 80 kilometre mesafedeki Salzburg kentine gitti.

TFF Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, akşam yapılması planlanan antrenman TSİ ile 12.00'a alındı. Çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık olacak.

A Milliler Avusturya'daki hazırlık çalışmaları kapsamında 29 Mayıs Salı günü Bulgaristan ile oynayacakları hazırlık maçının ardından 30 Mayıs Çarşamba günü Portekiz'e gitmek üzere bu ülkeden ayrılacak.

Sayfa Yükleniyor...