SÜPER LİG | Kayserispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (37. hafta)

Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Kayserispor, Konyaspor’u ağırlayacak. Son haftaya düşme tehlikesi yaşayarak girmek istemeyen iki takımda sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Kayserispor 37. haftaya rakibi Konyaspor’un 1 puan üzerinde 13. sırada giriyor. Kayserispor - Konyaspor mücadelesini Halil Umut Meler yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy üstlenecek. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati gündem oldu. Peki Kayserispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 11:27
SÜPER LİG | Kayserispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (37. hafta)

Kayserispor, ligde kalma mücadelesini son maça bırakmak istemiyor. Taraftarının önünde Konyaspor engelini aşarak rahat bir nefes almak isteyen sarı-kırmızılılarda kritik mücadele öncesinde Boa Morte, Miguel Cardoso, Carlos Mane gibi oyuncular ön plana çıktı. Ev sahibi takım son olarak Fenerbahçe mücadelesinden 3-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Konuk takım Konyaspor ise takımın en skorer isimleri Cikalleshi ve Guilherme oldu. Konyaspor, son olarak ligde Samsunspor galibiyetiyle rahat bir nefes almıştı. Peki Kayserispor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Kayserispor - Konyaspor karşılaşmasına ilişkin detaylar…

?

Trendyol ’in 37. haftasında Kayserispor ve Konyaspor kozlarını paylaşıyor. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele 18 Mayıs Cumartesi günü beIN Sports MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

KONYASPOR SON DURUM

Konyaspor’da kritik mücadele öncesinde Kulüp Basın Sözcüsü Yunus Derebağ yaptığı açıklamada “ Hem yönetim hem de takım güzel bir enerji yakaladı. Kendi göbeğimizi kendimiz kesip, Kayseri'den de galibiyetle dönerek bu işe son noktayı koymak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konyaspor ligde geride kalan maçlarda 9 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 37 kez sarsarken kalesinde ise 48 gol gördü.

KAYSERİSPOR SON DURUM

Sarı-kırmızılılar, geride kalan 36 haftada 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 14 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 41 kez sarsarken kalesinde ise 53 gol gördü. Kayserispor haftaya topladığı 41 puanla 13. sırada giriyor.

MÜCADELENİN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

37. haftada oynanacak kritik karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Yardımcılık görevlerini Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Kayserispor - Konyaspor mücadelesinin 4. hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Sayfa Yükleniyor...