Bursaspor da Avrupa'da yok!

Beşiktaş'ı 1 yıl Avrupa kupalarından men eden UEFA, Bursaspor'un eski futbolcusu MBesuma ile ilgili kararını verdi ve yeşil beyazlı ekibi de 1 yıl Avrupa kupalarından men etti.

NTV Spor 30.05.2012 - 14:36
Bursaspor da Avrupa'da yok!

ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR

BEŞİKTAŞ'TA DEPREM!

BEŞİKTAŞ'A CEZA NİYE VERİLDİ?

BİLETLER ESKİŞEHİR VE İBB'NİN OLACAK!

FİKRET ORMAN'DAN İLK YORUMLAR!

İBRAHİM YAZICI'DAN SERT TEPKİ!

"SEBEBİ ÖNCEKİ YÖNETİM"


Beşiktaş'ı 1 yıl Avrupa kupalarından men eden UEFA, Bursaspor'un eski futbolcusu MBesuma ile ilgili kararını verdi ve yeşil beyazlı ekibi de 1 yıl Avrupa kupalarından men etti. Yeşil beyazlılar böylece gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kaybetti. Bursaspor'un son umudu kararın CAS'tan geri dönmesi...

Diğer yandan Bursaspor'un yanı sıra Gaziantepspor da Avrupa Kupalarından 1 yıl men cezası aldı. Gaziantepspor cezasını Avrupa Kupalarına katılma hakkı elde edeceği ilk sezonda çekecek.

BURSASPOR NİYE CEZA ALDI?
Bursaspor, bonservis bedelinin geç ödenmesinden dolayı UEFA Disiplin Kurulu tarafından 200 bin Euro cezaya çarptırılmıştı. Yeşil beyazlı kulüp, UEFA Tahkim Kurulu'na taşıdığı konu karara bağlandı. UEFA, yeşil beyazlı kulübe 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verdi.

Bursaspor'un Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı, "Bugün bizim de UEFA'daki MBesuma ile ilgili davamız karara bağlandı. Aldığımız duyuma göre 1 yıl men cezası verildi. CAS süreci var. Bu süreç 15-20 gün sürüyor. UEFA'da oluşturulan disiplin müfettişliğinin yeni kararları. Yeni bir komitenin yeni uygulamaları. Dolayısıyla CAS net cevabı verecektir. Ama şunu söyleyelim bizim dosyamızla Beşiktaş'ın dosyası çok ayrı arasında çok fark var" dedi.

Sayfa Yükleniyor...