"Taraftarımızın gönlü rahat olsun"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ''futbolda şike davası''na ilişkin açıklamalarda bulundu. Şener, ''Trabzonspor taraftarının gönlü rahat olsun. Trabzonspor'u sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değil'' dedi.

NTV Spor 02.06.2012 - 18:52
"Taraftarımızın gönlü rahat olsun"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, ''futbolda şike davası''na ilişkin, ''Trabzonspor taraftarının gönlü rahat olsun. Trabzonspor'u sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değil'' diye konuştu.

Şener, savcı mütalaasında Sivasspor-Fenerbahçe maçında teşvik primi girişimi iddiasıyla cezalandırılma isteminin suçlu oldukları anlamına gelmeyeceğini belirterek, ''Benim 'tape'ler de güvenlik işlerini yapan Zeki Mazlum ile bir kez görüşmem var. O görüşmede ne Sivas kelimesi geçti ne Sivas yöneticisinin ismi geçti ne başkan Mecnun Odyakmaz'ın ismi geçti ne de Sivaslı bir futbolcunun ismi geçti. Ben çok rahatım. Onun için Trabzonspor taraftarının gönlü rahat olsun. Trabzonspor'u sıkıntıya sokacak bir durum söz konusu değil'' diye konuştu.

"SÖZLERİM ÇARPITILDI"
''Dava boyunca eski Bakan Faruk Özak, TFF'nin Trabzonlu yöneticisi Taylan Üner ve birkaç kişi dışında telefonla dahi arayan olmadı. Şenol Güneş hoca bile aramadı. Bu Trabzonspor adına çok üzücü bir durum. Yöneticilerimiz 2 gün adliyeye geldi, sonra işleri yoğun galiba, orada duramadılar'' şeklindeki ifadelerine de açıklık getiren Şener, sözlerinin çarpıtılmaması gerektiğini kaydetti.

"ŞENOL HOCA İLE ARAMIZDA SORUN YOK"
Şener, ''Sürekli yalnız savaşıyoruz. Buna alıştık zaten. Yeni bir durum değil. Davanın görüldüğü Çağlayan Adliyesi'nde bu kadar yalnız bırakılmamalıydık. Ben içimden geçenleri o an yaşadıklarımı söyledim. Farklı bir yere çekilmesin. Sadece duygularımı ifade ettim. Şenol hoca ile bir sıkıntımız ve sorunumuz yok. Onu bir teknik adam olarak değil, bizler gibi bir yönetici olarak gördüğüm için o sözleri söyledim. O bizim yabancımız değil. Bizden, içimizden biri, o nedenle o sözleri kullandım. Yabancı biri olsaydı o cümleleri söylemezdim. Bizler nasıl Trabzonsporlu isek Şenol hoca da aynı. Şenol hoca ile aramızda bir sorun yok. Birileri iş çıkartmaya çalışıyor ama uğraşmasınlar. Herkes bir şeyler tartışabilir, söyleyebilir ama bizim için önemli olan Trabzonspor'dur, onun menfaatleridir'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...