Skibbe imzayı attı!

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, teknik direktörlük için daha önce Galatasaray ve Eskişehirspor'u çalıştıran Alman Michael Skibbe ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 04.06.2012 - 18:31
Skibbe imzayı attı!

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, teknik direktörlük için daha önce Galatasaray ve Eskişehirspor'u çalıştıran Alman Michael Skibbe ile 1+1 yıllık imzaladı. İstanbul'a gelerek anlaşmaya imza atan Alman çalıştırıcı, bugün Karabük'e gidecek.

2008-2009 yılında Galatasaray'da da görev yapan Michael Skibbe, Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'un başına geçti ve devre arasında Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin ile anlaşarak Bundesliga'ya döndü.

2009 yılında Galatasaray'dan ayrıldığında yerine Bülent Korkmaz görevi devralmıştı. Bu sezon ise Bülent Korkmaz'ın Karabükspor ile sözleşmesinin uzatılmamasının ardından Karadeniz ekibi, Alman hoca ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, yaptığı açıklamada, yeni sezon kuracakları kadro için çalışmalara başladıklarını, gidecek 5 futbolcuya bunu bildirdiklerini ve yeni transferler için ise Skibbe'nin beklendiğini hatırlattı.

Transferlerin teknik heyetin görüşleri doğrultusunda yapılacağını vurgulayan Durak, "Kardemir Karabükspor bir kurum takımı. Bu takımda kimse keyfi davranamaz. Bundan öncede böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Transferlerde bu yüzden çok titiz davranmalıyız. Bir kuruşumuzu düşünerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Teknik Direktörümüz Michael Skibbe bir iki güne kadar ilimize gelecek ve transfer çalışmalarına hız verilecek. Kardemir Karabükspor olarak hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.

Sayfa Yükleniyor...