"Beşiktaş sponsorsuz kalmaz"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Milangaz'ın, erkek basketbol takımının sponsorluğundan çekilmesini değerlendirdi. Erdoğan, "3 kupa kazanmış basketbol takımımız, sponsorsuz kalmaz" dedi.

NTV Spor 22.06.2012 - 11:59
"Beşiktaş sponsorsuz kalmaz"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kulübün zor durumlar yaşadığını, ama bunları aşabilecek güçte olduğunu belirterek, ''Beşiktaş'ın kredi değeri yüksektir. O bakımdan ihtiyacı olan krediyi bulacak, yoluna devam edecek ve bu mevcut gelmiş ekonomik açıkları kapatacaktır'' dedi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen toplu sünnet törenine katılmak için ilçeye gelen Erdoğan, Milangaz'ın, Beşiktaş erkek basketbol takımının sponsorluğundan çekilmesini değerlendirdi.

Erdoğan, Milangaz yetkililerinin bununla ilgili herhalde bir açıklama yapacağını belirterek, ''Tabii o kendi tasarruflarıdır, ona bir diyeceğimiz yok, ama Beşiktaş'a sahip çıkan, sponsor olan, onun bu başarısını devam ettirmek isteyen bir Beşiktaşlı kuruluş çıkacaktır ortaya. Sahibi Beşiktaşlı olan, varlığı olan bir Beşiktaşlı'nın üç kupayı kazanmış, basketbol takımımızı sponsorsuz bırakmayacağına inanıyorum'' dedi.

''Kulüp Başkanı ABD'ye maddi sorunlara çözüm bulmak için mi gitti?'' sorusuna Erdoğan, ''Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, Amerika'da kredi anlamında görüşmeler yapmış olabilir. Beşiktaş zor durumlar yaşıyor, ama bunları aşabilecek güçtedir. Beşiktaş'ın kredi değeri yüksektir. O bakımdan ihtiyacı olan krediyi bulacak, yoluna devam edecek ve bu mevcut gelmiş ekonomik açıkları kapatacaktır'' yanıtını verdi.

Erdoğan, ''Beşiktaş'ta Egemen ve Roberto Hilbert, anlaşmak için indirime sıcak bakmadığı söylenirken, Egemen'in Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu ifade ediliyor. Bunlarla ilgili neler söylersiniz?'' şeklindeki soru üzerine şöyle konuştu:

''Benim duyduğum kadarıyla Egemen ile uzlaşma sağlanmış durumda. Teknik heyetin bize görüşü o. Tabii ki bu anlaşma meselesidir. Karşılıklı menfaatler değerlendirilecektir. Onun neticesinde çıkacak duruma göre hareket edilecektir. Şimdiden bir şey söylemenin yanlış olacağı kanaatindeyim.''

''Beko Basketbol Ligi'nde 37 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan ve yeni sezonda THY Euroleague'de mücadele edecek olan Beşiktaş basketbol takımından başarı bekliyor musunuz?'' sorusunu ise Erdoğan, ''Yakalamış olduğumuz bu başarıyı sürdürmek istiyoruz. Onun için elimizden geleni bir şekilde yapacağız. Ama bu sponsorla olur ama kulübümüzün kendi imkanlarıyla olur. Avrupa'da yakalamış olduğumuz bu fırsatı değerlendirerek, Beşiktaş ismini basketbolda da Avrupa'da da duyurmaya çalışacağız'' şeklinde cevapladı.

Sayfa Yükleniyor...