İkinci Arena Zirvesi

TFF'nin Olağan Genel Kurulu'nun ardından, sürpriz bir toplantı yapıldı. Bakan Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ile 4'lü bir zirve gerçekleştirdi. İlerleyen dakikalarda Bakan Kılıç toplantıdan ayrıldı ama zirve sürüyor...

NTV Spor 27.06.2012 - 13:54
İkinci Arena Zirvesi

TFF'nin Olağan Genel Kurulu'nun ardından, sürpriz bir toplantı yapıldı. Bakan Suat Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ile 4'lü bir zirve gerçekleştirdi.

İlerleyen dakikalarda Bakan Kılıç toplantıdan ayrıldı ve zirve şu sıralarda Demirören, Orman ve Dürüst arasında sürüyor.
 
Toplantının ardından, tarafların bir açıklama yapması bekleniyor.

Toplantıdan çıkacak kararı NTV Spor ve NTVSpor.net'ten öğrenebilirsiniz...
 
DÜN SONUÇ ÇIKMAMIŞTI
Arena Zirvesi'ndeki ilk buluşma dün gerçekleşmiş, ancak ortaya net bir karar çıkmamıştı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve sarı-kırmızılı yöneticiler, Beşiktaş'ın bu sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynama isteğine olumsuz görüş bildirmişti.
 
Toplantının ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Galatasaray'ın başkan yardımcısı Adnan Öztürk, "Stadı Beşiktaş ile paylaşamayız. Konu burada kapandı!" diyerek, kapıyı kapatmıştı.

ARENA ZİRVESİ'NDE CEVAP: HAYIR
ORMAN: BİR DAHA KONUŞACAĞIZ
 
(NTVSpor.net)

Sayfa Yükleniyor...