Yıldırım'a coşkulu karşılama

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım özgürlüğüne kavuştu. Metris Cezaevi önünde toplanan büyük kalabalık başkan Yıldırım'ı coşkulu bir şekilde karşılarken, Yıldırım da taraftarları selamlayarak karşılık verdi.

NTV Spor 02.07.2012 - 16:12
Yıldırım'a coşkulu karşılama

KİM NE CEZA ALDI? KİM BERAAT ETTİ?

İŞTE BERAAT EDEN İSİMLER

ŞİMDİ NE OLACAK?

ÖNCE TAHLİYE... SONRA 6 YIL 3 AY CEZA!

TRABZONSPOR'A BERAAT!

FENERBAHÇE'YE CEZA YAĞDI

MECNUN OTYAKMAZ'A 1 YIL 6 AY

SERDAL ADALI VE TAYFUR HAVUTÇU'YA 1 YIL 3 AY HAPİS

MEHMET YILDIZ'A 1 YIL 3 AY HAPİS!

VEDERSON'A 5 AY HAPİS

KORCAN ÇELİKAY'A 1 YIL 3 AY HAPİS

İBRAHİM AKIN'NA 1 YIL 6 AY HAPİS

ÜMİT KARAN'A 7,5 AY

BÜLENT UYGUN'A 11 AY!

ŞEKİP MOSTUROĞLU'NA 1 YIL 10 AY HAPİS

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ''Futbolda şike'' davası kapsamında yargılanan, ''örgüt kurmak'', ''şike yapmak ve teşvik primi vermek'' suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve ''tutuklulukta geçen süreleri gözetilerek'' tahliye edilen Yıldırım, işlemlerin yapılması için İstanbul Adalet Sarayı'ndan Metris Cezaevi'ne getirildi.

Yıldırım, Metris Cezaevi'nde yaklaşık 2 saat süren işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Cezaevi önünde bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar, 358 gün sonra cezaevinden çıkan başkanlarını coşkulu bir şekilde karşıladı.

Aziz Yıldırım, cezaevinden aracın tepe penceresinden dışarı çıkarak, taraftarları selamladı. Taraftarlar, bu sırada meşaleler yakıp, Aziz Yıldırım'a dokunmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Fenerbahçeliler, tezahüratlarla başkanlarını desteklerken, Aziz Yıldırım da el sallayarak taraftarlara karşılık verdi. Yıldırım, ayrıca kendisine verilen atkı, forma ve Türk Bayrağı'nı boynuna doladı.

Başkan Yıldırım'ın tahliyesi sırasında Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, eski yönetici Ali Koç da Metris Cezaevi'nde hazır bulundu.

Yoğun ilgiden dolayı Yıldırım'ı taşıyan araç cezaevinden ayrılmakta zorluk çekerken, Aziz Yıldırım yaklaşık yarım saatte cezaevi önünden ayrılabildi.

Bu arada Aziz Yıldırım'ın ardından Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu da cezaevinden salıverildi.

GERGİN ANLAR YAŞANDI
Aziz Yıldırım'ın salıverilmesi öncesinde Metris Cezaevi önünde gergin anlar yaşandı.

Kalabalığın içinden bir taraftarın attığı maytap, cezaevi önündeki bir polis memurunun yüzüne geldi. Emniyet mensubu, yüzünden hafif şekilde yaralanırken, tedavisi için cezaevine götürüldü.

Bu arada taraftarlar, cezaevinin önündeki yoldan geçen sivil araçta bulunan Trabzonspor atkısı nedeniyle bir kez daha gerginlik yaşadı. Sarı-lacivertliler, bu aracı tekmelerken, içinde bulunan atkıyı alarak yaktı.

AZİZ YILDIRIM EVİNE GİTTİ
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, cezaevinden çıktıktan sonra evine gitti

Cezaevinden özel bir araçla ayrılan Aziz Yıldırım, Kandilli'deki evine geçti. Fenerbahçeli taraftarlar, yol boyunca başkanlarına eşlik etti. Aziz Yıldırım'ı evinin önünde de taraftarlar karşıladı.

Sayfa Yükleniyor...