"Hedef Avrupa'da başarı"

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Necati Ateş, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu ve artık Avrupa’da başarı yakalamaları gerektiğini söyledi.

NTV Spor 07.07.2012 - 21:44
"Hedef Avrupa'da başarı"

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, geride kalan sezonun lig şampiyonu olarak öz güvenlerinin üst seviyede bulunacağını söyledi.

Necati Ateş, GSTV'ye yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunurken, "Yeni sezona şampiyon unvanı ile çıkacağız. Şampiyon bir takımın oyuncuları olarak öz güvenimiz her zaman üst seviye bulunacak. Unvanımızı korumak için sahaya çıkacağız. Bu da her zaman bize bir artı güç kazandıracak" dedi.

Takım olarak kendilerinden beklentinin arttığını vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Sırtımızdaki yük artık arttı ve bunun bilincindeyiz. Bunu kaldırabilecek de bir takımız. Çünkü çok iyi bir hocamız, harika bir taraftarımız, çok iyi bir yönetimimiz var. Herkes bizim arkamızda. Başarmak için sadece sahaya çıkıp işimizi yerine getirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Necati Ateş, takıma yeni katılan oyunculara başarılar dileyerek, "Hepsi çok kaliteli oyuncular. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Formayı almak da daha çok çalışmayı gerektirir. Onun için biz gelen arkadaşlarla beraber formayı almak için mücadele edeceğiz. Kim sahaya çıkarsa çıksın, Galatasaray'a faydalı olabilmek için sahada her şeyini verecektir" diye konuştu.

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini de hatırlatan Necati, "Şampiyonlar Ligi çok elit bir kategori. Biz de bu kategoride olduğumuz için çok mutluyuz. Orada çok başarılı olmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah bu sene bizden beklenenleri karşılamak için her şeyi yapacağız. Avrupa'da artık bir başarının gelmesi gerekli diye düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...