Ve Dia gitti!

Fenerbahçe, Issiar Dia'yı Katar'a gönderdi. Sarı lacivertliler, yeni sezonda forma şansı çok zor görünen Senegalli oyuncuyu 4 milyon euro karşılığında Katar'ın Lakhwiya kulübüne verdi.

NTV Spor 09.07.2012 - 15:56
Ve Dia gitti!

Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncusu Issiar Dia futbol yaşantısına artık Katar'da devam edecek...
 
Fenerbahçe Kulübü'nden Borsa'ya gönderilen açıklamada, Issiar Dia'nın transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Bensirvis bedelinin 4.000.000 euro olduğunun da ifade edildiği açıklama "İsiar Dia'nın sağlık kontrolünün sonucuna göre anlaşma yürülüğe girecektir" diye sona erdi.
 
2010-2011 sezonunda Nancy'den Fenerbahçe'ye transfer olan Dia, iki sezonda Sarı-Lacivertli formayla 6 gole imza attı.
 
Dia'nin yeni takımı Lekhwiya, 12 takımlı Katar 1. Ligi'nde 22 maçta elde ettiği 43 puanla lider durumda bulunuyor.

FENERBAHÇE'DEN DİA'YA TEŞEKKÜR
Fenerbahçe Kulübü, Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company takımına transferi konusunda anlaşma sağladığı Senegalli futbolcusu Dia'ya teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, ''İki sezon önce Fransa'nın Nancy takımından aramıza katılan, tekniği ve hızı ile görev aldığı maçlarda heyecan yaratan Senegalli milli oyuncumuz Issiar Dia'ya Lakhwiya takımında başarılar diler; Fenerbahçemize sağladığı katkı için kendisine teşekkür ederiz. Yolunun açık olması dileğiyle...'' şeklinde ifadeler yer aldı.

 

Sayfa Yükleniyor...