N'doye transferi askıda!

Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak için transfer çalışmalarında bulunan Trabzonspor, gündeminde tuttuğu Dame N'doye çıkmaza girdi. Senegalli forvetin yüksek maliyeti nedeniyle yönetim transferi askıya aldı.

NTV Spor 24.07.2012 - 17:07
N'doye transferi askıda!

Trabzonspor'da Dame N'doye transferi çıkmaza girdi. Senegalli forvetin yüksek maliyeti nedeniyle yönetim, transferi askıya aldı.

Transferi yılan hikayesine dönen Senegalli forvet oyuncusu Dame N'doye'ye Lokomotiv Moskova'nın da talip olması, Trazonspor'da sıkıntı yarattı.

Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak isteyen yönetim, oyuncunun kulübüyle bonservis pazarlıklarında belli bir aşamaya gelmişti. Ancak Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın son anda devreye girmesi Danimarka kulübünün fiyat artırmasına neden oldu.

N'doye'nin bonservisinin 6 milyon euronun üzerine çıkması nedeniyle Bordo-Mavililer geri adım attı. Özellikle teknik direktör Şenol Güneş, yüksek maliyet nedeniyle transferin durdurulmasını istedi.

Ayrıca Senegal Milli Takımı ile Olimpiyat'ta mücadele edecek N'doye'nin, takıma katılmasının gecikecek olması nedeniyle de tecrübeli teknik adam transfere soğuk bakıyor. Forvet takviyesi, Almanya'da yapılacak 4 hazırlık maçının ardından tekrar masaya yatırılacak.

Teknik direktör Şenol Güneş'in savunma oyuncusu ısrarı ise sürüyor. Zenit'in Sırp futbolcusu Aleksandar Lukovic'i isteyen Şenol Güneş'in talebi üzerine transfer komitesi girişimlere başladı. Bordo-Mavili yöneticiler transferi bir an önce sonuçlandırıp, Lukovic'i Almanya kampına yetiştirmeye çalışacak.

Öte yandan Trabzonsor'un Fildişi Sahilli oyuncuları Didier Zokora ve Souleman Bamba'ya milli davet geldi. Daha önce milli takımı bıraktığını açıklamasına rağmen Didier Zokora ve yeni transfer Sol Bamba, Fildişi Sahili'nin 15 Ağustos'ta Rusya ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna alındı.

Sayfa Yükleniyor...