Allan McGregor'un ücreti açıklandı

Beşiktaş, 2 yıllık anlaşma sağladığı İskoç kaleci Allan McGregor'un alacağı ücreti borsaya bildirdi. Siyah beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, tecrübeli kalecinin yıllık 1 milyon 200 bin euro garanti ücret alacağı belirtildi.

NTV Spor 25.07.2012 - 22:40
Allan McGregor'un ücreti açıklandı

Beşiktaş, 2 yıllık anlaşma sağladığı İskoç kaleci Allan McGregor'un alacağı ücreti borsaya bildirdi. Siyah beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, tecrübeli kalecinin 1 milyon 200 bin euro garanti ücret alacağı belirtildi.

Siyah beyazlı kulüp tarafından borsaya yapılan açıklamada, "Kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına (2013-2014 sezon sonuna kadar) yıllık 1.200.000.Euro garanti ücrete anlaşma sağlanmıştır" denildi.

"TÜM MÜCADELEMİ BEŞİKTAŞ İÇİN SERGİLEYECEĞİM"
Beşiktaş'ın yeni kalecisi Allan McGregor, yeni kulübünün gelenekleri olduğunu ve taraftarlarından dolayı heyecanlandığını söyledi.

Siyah-beyazlı kulüple 2 yıllık anlaşma sağlayan İskoç kaleci, BJK TV'de yer alan açıklamasında, takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, ''Açıkçası bir önceki kulübüm Glasgow Rangers'ın küme düşmesinden sonra serbest kaldım. Daha sonra Beşiktaş benimle ilgilendi ve şimdi buradayım. Tabii ki heyecanlıyım. Burası büyük bir kulüp, gelenekleri var. Stadı dolduran ve destekleyen büyük taraftarları var. Bu da beni heyecanlandırıyor. Aslında bu benim için yeni bir iddia, yeni bir hedef ve açıkçası ben buna hazırım'' dedi.

Allan Mcgregor, taraftarların heyecanını ve takıma olan desteğini bildiğini vurgulayarak, ''Buraya gelmeden önce taraftarları televizyonda gördüm. Zaten genel olarak Türk taraftarların ne kadar iyi atmosferler oluşturduğunu biliyorum ve çok heyecanlıyım'' diye konuştu.

Yenilmekten hoşlanmadığını ve takımı için sahada her şeyini verdiğini ifade eden Mcgregor, ''Ben sahada her şeyimi veririm. Yenilmekten hoşlanmam, ama sanırım bu her zaman güzel bir özellik. Tüm mücadelemi Beşiktaş için sergileyeceğim ve umarım en iyisini yaparım'' ifadelerini kullandı.

2001'den bu yana İskoç ekibinin oyuncusu olan 30 yaşındaki futbolcu, 2004-2005 sezonunda St. Johnstone, 2005-2006 sezonunda ise Dunfermline Athletic'de kiralık olarak forma giydi.

Allan McGregor, geçen sezon Glasgow Rangers forması ile toplam 43 maçta görev yaptı.

Sayfa Yükleniyor...