Eski futbolcudan anlamlı destek!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un eski futbolcusu Nurettin İnan, kulübe malzeme yardımında bulundu.

NTV Spor 07.09.2012 - 13:19
Eski futbolcudan anlamlı destek!

Borçları nedeniyle zor günler geçiren Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor'un eski futbolcusu Nurettin İnan, kulübe malzeme yardımında bulundu.

1996-1997 ve 2001-2002 sezonlarında Türkiye Kupası'nı kazanarak tarihinin en büyük başarısını elde eden, 1997-1998 sezonunda Türkiye'yi Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda temsil ederek 4 büyüklerin ''korkulu rüyası'' haline gelen yeşil-siyahlı ekip, geçmiş dönemden kalan borçları nedeniyle geçirdiği zor günlerde eski futbolcularından destek görüyor.

Kocaelispor'a malzeme yardımında bulunan eski futbolcu İnan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kocaelispor'un kendisi için çok özel bir yerinin olduğunu belirterek, takıma destek vermek için çeşitli malzemeler yaptırarak takıma verdiğini söyledi.

Kocaeli, Türkiye'nin en büyük sanayi şehirlerinden biri olmasına rağmen takıma yardım yapılmamasına anlam vermediğini dile getiren İnan, sadece eski futbolcuların değil, kent yöneticilerinin de kulübe destek vermesi gerektiğini kaydetti.

İnan, maddi imkanları doğrultusunda takıma destek vereceğini dile getirerek, Kocaelisporsuz bir Spor Toto Süper Lig düşünemediğini bildirdi.

'Bir marka olan Kocaelispor'un Spor Toto Süper Lig'de olmaması beni olumsuz etkiliyor'' diyen İnan, iş yerine gelenler Kocaelispor'u sorduklarında takımın Spor Toto 3. Lig'de bulunduğunu söylemesinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen de İnan'ın 1975'li yıllarda Kocaelispor forması giydiği hatırlatarak, İnan'ın takıma destek vermek için Yalova'dan Kocaeli'ye geldiğini kaydetti. Birçok kişinin desteğini esirgediği dönemde eski futbolcuların verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirten Görsen, bu durumun herkese örnek olması gerektiğini anlattı.

Görsen, takıma destek olunması gerektiğini dile getirerek, ''Takıma destek olunması halinde Kocaelispor kısa sürede eski yerine kavuşacaktır. Böyle bir durumda 5 yılda geleceğimiz seviyeye 3 yılda geliriz. Biz eskiden verildiği gibi büyük paralar istemiyoruz. Bize destek olsunlar. Altyapıdan yetiştirdiğimiz futbolcularla başarı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Sayfa Yükleniyor...