Aybaba isyan etti!

Samet Aybaba'dan medyaya veryansın! "Fernandes-Sivok-Aybaba" üçgeninde yaşandığı öne sürülen tartışmalarla ilgili haberlere tepki gösteren Aybaba, "Bu iddialar komik" dedi. Samet Aybaba haberlerin Beşiktaş'ı yıpratma amaçlı olduğunu da öne sürdü...

NTV Spor 24.09.2012 - 15:54
Aybaba isyan etti!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Niğde Belediyespor'a konuk olacak Beşiktaş'ta Teknik Direktör Samet Aybaba, medyada çıkan haberlerden rahatsız. 
 
Niğde'de basın mensaplarının sorularını yanıtlayan Samet Aybaba, sözü medyada çıkan bazı haberlere getirdi. Fernandes ile aralarında yaşandığı öne sürülen bazı olaylara dair haberlere "Komik" diye tepki gösteren Aybaba şunları söyledi: "Biz bir aile takımıyız. Aile içinde bir tartışma yaşanırsa da bunu medenice söyleriz. Ama benim ne Fernandes ne de Sivok ile bir tartışmam olmadı"

Asıl konuşulması gerekenin Fernandes'in karşılaşma sonrası yapılan röportajda "87. dakikada oyundan alındın, ne diyeceksin?" sorusuna verdiği "Bunu kendi içinde bile sorgulamam, teknik direktörümüz patronumuzdur" şeklindeki yanıt olduğunu belirten Aybaba, medyanın yıpratıcı haberler yaptığını savundu.

Sayfa Yükleniyor...