James Rodriguez için transfer yanıtı

Sao Paulo Başkanı Julio Casares, James Rodriguez için bir teklif almadıklarını söyledi. Casares, Kolombiyalı oyuncunun teknik direktör Luis Zubeldia'nın planları arasında yer almadığını belirterek, "Copa America var. Dolayısıyla Kolombiya Milli Takımı'na çağrılacak ve sonrasında geleceği belli olacak. Kulüp ve oyuncu için en iyisinin olması gerekiyor." dedi.

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 16:10
James Rodriguez için transfer yanıtı

Kariyerini Brezilya ekibi Sao Paulo'da sürdüren James Rodriguez, bu yaz takımdan ayrılabilir.

Sao Paulo'nun başkanı Julia Casares, ESPN'e verdiği röportajda Rodriguez'in yeni teknik direktör Luis Zubeldia'nın planları arasında yer almadığını söyledi.

Casares konuyla ilgili şunları söyledi, "James, Sao Paulo ile sözleşmesi olan bir oyuncu. Yeni teknik direktörün planları arasında yeri olmadığı artık daha net bir şekilde gözüküyor. Copa America var. Dolayısıyla Kolombiya Milli Takımı'na çağrılacak ve sonrasında geleceği belli olacak. Herhangi bir resmi teklif yok. Kulüp ve oyuncu için en iyisinin olması gerekiyor." dedi.

'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Olympiakos'tan ayrıldıktan sonra 2023'ün temmuz ayında Sao Paulo'ya imza atan James Rodriguez bu sezon 8 maçta süre aldı.

Rodriguez bu maçlarda 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...