G.Saray Sneijder için gün sayıyor

G.Saray Sneijder transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, Hollandalı yıldız ve kulübü Inter ile maddi konularda anlaştı. Transfer için kararı Sneijder'in ailesi verecek. Kulüp son olarak yıldız oyuncu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

NTV Spor 08.01.2013 - 18:21
G.Saray Sneijder için gün sayıyor

Transfer döneminin gözde isimlerinden Wesley Sneijder, adım adım Galatasaray'a yaklaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde transfer için Inter Başkanı Massimo Moratti ile görüşen Ünal Aysal, Sneijder zirvesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Görüşmelerden olumlu bir sonuç çıkaran Galatasaray, Hollandalı yıldızın bonservisi için İtalyan ekibiyle 8 milyon euro karşılığında anlaştı.

Sarı kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek isteyen Wesley Sneijder'le de maddi konularda mutabakata vardı. Ancak Hollandalı yıldız konuyu son bir kez ailesine danışmak için Galatasaray'dan cuma gününe kadar izin istedi. Sneijder'in ailesinin de onay vermesi durumunda 28 yaşındaki oyuncunun cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

G.SARAY SNEIJDER'İ BORSAYA BİLDİRDİ
Galatasaray Kulübü, Interli futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir'' denildi.

Sayfa Yükleniyor...