Sneijder'in peşinde...

NTV Spor Milano'da! NTV Spor Muhabiri Irmak Kazuk, Snejder'in yılan hikayesine dönen transfer çalışmasını artık yerinde izliyor. Kazuk, dünden beri yakından takip ettiği Sneijder'in transferindeki son durumu aktardı. İşte gelişmeler...

NTV Spor 16.01.2013 - 11:57
Sneijder'in peşinde...

Büyük bir bilgi kirliliğinin yaşandığı Sneijder tranferini en iyi şekilde takip etmek için Milano'ya giden NTV Spor Muhabiri Irmak Kazuk, gelişmeleri Spor Servisi'nde aktardı. Dün Milano'ya giden ve günü Sneijder'in evinin önünde geçiren Irmak Kazuk, bu sabah ise Hollandalı yıldızın peşinden Inter'in tesislerine geldi. Kazuk, Inter'in tesislerinden yaptığı bağlantıda yaşanan gelişmeleri aktardı.  
 
Kazuk'un aktardığına göre transferin önünde tek bir sorun var: Snejder'in Inter'den alacağı iki aylık maaşı... Sneijder, iki aylık alacağı verilmeden Galatasaray'a imza atmak istemiyor.
 
Bu arada 7 teklif daha var Hollandalı yıldıza ama bu teklifler maddi açıdan Galatasaray'ın teklifinin altında...
 
Diğer yandan Sneijder'in en yakın arkadaşlarından biriyle kardeşi de İstanbul'a gelerek şehri gezecek ve Hollandalı oyuncuya ortam hakkında bilgi verecek...
 
Öte yandan Sneijder'in bugün La Gazetta dello sport'ta bir röportajı yayınlandı. Yıldız oyuncu "Ben Inter ile önemli başarılar elde ettim. Tarih yazılan başarılarda payım vardı. Ben takımdan ayrılmam için üzerimde kurulan baskıyı hak etmiyorum. G.Saray ile anlaştım ama karar vermeye zorlandığımı hissetiyorum." dedi.
 
Galatasaray cephesinhden gelen bilgiler ise bu transferin cuma gününe kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlanacağı şeklinde. Sarı kırmızılı yöneticiler transfer çalışmasının mutlu sonla biteceğine inanıyor.

Sayfa Yükleniyor...