Banahene başladı, Yusuf noktayı koydu!

PTT 1. Lig'de 22. haftada Akçaabat'ta oynanan maçta 1461 Trabzon, 1-0 geriye düştüğü maçta Yusuf Erdoğan'ın 3 golüyle Karşıyaka'yı 3-2 mağlup etti.

NTV Spor 16.02.2013 - 15:49
Banahene başladı, Yusuf noktayı koydu!

PTT 1. Lig'de 22. hafta maçında 1461 Trabzon, Akçaabat'ta Karşıyaka'yı 3-2 mağlup etti.

Ev sahibi 1461 Trabzon'da cezalı Caner Osmanpaşa ve Abdülkadir Özdemir, Karşıyaka'da ise Tayfun Cora kadroda yer almadı.

1461 Trabzon'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, kalede her zaman olduğu gibi kalede Fatih Öztürk ile başlarken, ligin ilk yarısı boyunca sağ bekte oynayan Mehmet Kuruoğlu ve yine ligin ilk yarısında sol bek oynayan Mustafa Akbaş'ı savunmanın ortasında oynattı. Sağ bekte Göksu Alhas, sol bekte ise ilk kez sol önde başarılı işler yapan Yusuf Erdoğan oynadı. Önlerindeki ikilide daha önce sol bekte oynayan Kadir Keleş ve Gökhan Alsan yer alırken, bu oyuncuların önünde sağda Mehmet Sıddık İstemi, solda Ofeodu, ortada Jebrin ve tek forvet olarak ise Abdullah Halman yer aldı.

Karşıyaka'da ise kalede Necati Yılmaz, sağ bekte Sercan Türkeri, sol bekte Osman Fırat, savunmanın göbeğinde Erdi Öner ve Ersin Veli yer aldı. Önlerindeki ikilide Emre Toraman ve Adnan Güngör, önlerindeki üçlüde sağda Onur Türk, solda Mustafa Sevgi, ortada Caner Ağca ve forvette ise her zaman ki gibi Banehene yer aldı.

İlk yarıda iki takım da hızlı çıkışlarla pozisyonlar üretmesine rağmen gol atma başarısı gösteremeyince devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıda ev sahibi 1461 Trabzon'da Mehmet Sıddık İstemi'nin yerine Emrullah Kokoç girerken, Karşıyaka ise aynı onbirle maça başladı. Bu değişiklikle 1461 Trabzon'da Yusuf Erdoğan tekrar orta sahaya gerçek yerine geçerken, Kadir Keleş sol beke, Emrullah Kokoç da her zaman oynadığı orta sahaya geçmiş oldu.

Dakikalar 50'yi gösterdiğinde Karşıyaka'nın golcüsü Banehene sahneye çıktı ve kaleci Fatih ve savunmanın hatasında topu ağlara gönderdi, konuk ekip 1-0 öne geçti.

54. dakikada 1461 Trabzon'da ikinci değişiklik yapıldı ve Abdullah Halman'ın yerine Mustafa Tiryaki oyuna dahil oldu.

58. dakikada sağ kanattan 1461 Trabzon'da kazanılan serbest vuruşta topun başına Yusuf Erdoğan geçti ve direkt kaleye vuruşunda kaleci Necati'nin de büyük hatasında skor 1-1 oldu.

Bu golden 2 dakika sonra 1461 Trabzon yine serbest vuruş kazandı ve yine Yusuf Erdoğan sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçiren golü Karşıyaka ağlarına gönderdi.

62. dakikada Karşıyaka'da ilk değişiklik yapıldı ve Emre Toraman'ın yerine Fatih Gül oyuna girerken, 2 dakika sonra ikinci değişikliği ise Mustafa Sevgi'nin yerine Şehmus Özer'i alarak yapıldı.

73. dakikada Karşıyaka'nın kazandığı penaltı atışını Banehene kullandı ve skoru 2-2'ye getiren golü 1461 Trabzon ağlarına gönderdi.

82. dakikada günün kahramanı Yusuf Erdoğan tekrar sahneye çıktı ve takımını 3-2 öne geçiren golü Karşıyaka ağlarına gönderdi.

86. dakikada Karşıyaka'da son değişiklik yapıldı ve Onur Türk'ün yerine İbrahim Şahin oyuna dahil oldu.

89. dakikada da 1461 Trabzon'da son değişiklik yapıldı. Jebrin'in yerine Oğulcan Gökçe oyuna girdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 3-2 1461 Trabzon'un üstünlüğü ile sona ermiş oldu.

Bu sonuçla 1461 Trabzon puanını 37'ye çıkartırken, Karşıyaka ise 32 puanda kalmış oldu.

1461 TRABZON: 3 - KARŞIYAKA: 2

Stat: Akçaabat Fatih
Hakemler: Özgüç Türkalp, Recep Yıldırım, Serkan Olguncan
1461 Trabzon: Fatih Öztürk, Göksu Alhas, Mustafa Akbaş, Mehmet Kuruoğlu, Kadir Keleş, Gökhan Alsan, Mehmet Sıddık İstemi (Dk. 46 Emrullah Kokoç), Jebrin (Dk. 87 Oğulcan), Yusuf Erdoğan, Ofoedu, Abdullah Halman (Dk. 53 Mustafa Tiryaki)
Karşıyaka: Necati Yılmaz, Sercan Türkeri, Ersin Veli, Erdi Öner, Osman Fırat, Emre Toraman (Dk. 60 Fatih), Adnan Güngör, Onur Türk (Dk. 84 İbrahim Şahin), Caner Ağca, Mustafa Sevgi (Dk. 65 Şehmus Özer), Banahene
Goller: Dk. 57, 60 ve 82 Yusuf Erdoğan (1461 Trabzon), Dk. 49 ve 71 (penaltıdan) Banahene (Karşıyaka)
Sarı kartlar: Dk. 32 Jebrin, Dk. 71 Göksu Alhas, Dk. 72 Fatih Öztürk (1461 Trabzon), Dk. 29 Ersin Veli, Dk. 37 Sercan Türkeri, Dk. 55 Emre Toraman, Dk. 78 Adnan Güngör (Karşıyaka)

Sayfa Yükleniyor...