Çapa hedef büyüttü

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Gençlerbirliği'nin bir an önce Avrupa kupalarına gitmesi gerektiğini söyledi.

NTV Spor 14.03.2013 - 19:37
Çapa hedef büyüttü

Spor Toto Süper Lig'de, 16 Mart Cumartesi günü sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı siyahlı futbolcular, daha sonra kontrol-pas çalışması yaptı. Futbolcular idmanı, şut ve kanatlardan yapılan ortalara gol vuruşu çalışmasıyla tamamladı.

Tedavisini Hollanda'da sürdüren Hurşut Meriç, antrenmanda yer almadı.

"10 YIL İÇİNDE HEDEFİMİZ GERÇEKLEŞİR"
Teknik direktör Fuat Çapa, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, başkent ekibinin kuruluşunun 90. yılını kutladığını hatırlatarak, ''Dünyanın hiçbir ülkesinde şampiyon olmamış başkent takımı yok. Gençlerbirliği'nin bir an önce Avrupa kupalarına gitmesi ve şampiyonluğa oynaması lazım. Umarım gelecek 10 yıl içerisinde bu hedef gerçekleşir'' dedi.

Gençlerbirliği'nin son iki sezondur ilk beşi kovalamasının her şeye rağmen güzel bir gelişme olduğuna dikkati çeken Çapa, ligi taraftarı mutlu edecek yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

ÇAPA'DAN TARAFTARA ÇAĞRI
Kırmızı siyahlı taraftarların bu sezon görevini fazlasıyla yerine getirdiğini ifade eden Çapa, ''Gönül ister ki tribünlerin tamamı dolsun, ama bunun 1-2 günde olmayacağını biliyoruz. Her gelen yanında bir kişiyi daha getirirse bu konuyu çözmüş oluruz. Eşlerinden izin alamayan taraftarlar, 'Fuat hocanın çalıştırdığı takımın maçına gidiyoruz' diye izin alsınlar, sıkıntı olmaz. Hatta eşlerini de alsın gelsinler'' diye konuştu.

"KARABÜKSPOR ÇOK TEHLİKELİ"
Çapa, Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğine değinerek, ''Kardemir Karabükspor'un oyun anlayışı çok tehlikeli. Deplasmanda aldığı puanları ve ileride çok çabuk oynayan futbolcularını analiz ettiğimizde, özellikle top rakipteyken çok tehlikeli olduklarını görüyoruz. Üç puan için gereken çalışma, motivasyon, istek ve arzu içinde sahada olacağız. Her puanın çok önemi var. Alacağımız galibiyetle milli takım arasına girerek, tatilden sonra da kalan 8 maça hazırlanmak istiyoruz" dedi.

Bu arada Gençlerbirliği taraftarları da takımlarını Kardemir Karabükspor maçı öncesi yalnız bırakmadı. Meşale yakan taraftarlar, futbolcular ve teknik direktör Çapa lehinde tezahüratlarda bulundu. Kırmızı siyahlı taraftarlar, antrenman sonrası futbolcular ve teknik ekibi baklava ikram ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayfa Yükleniyor...