Şanlıurfaspor'da hasret sona erdi!

PTT 1. Lig'de oynadığı son 4 maçın 3'ünde rakiplerine yenilen olan Şanlıurfaspor, dün Adana Demirspor karşılaşmasında puan hasretine son verdi.

NTV Spor 18.03.2013 - 12:10
Şanlıurfaspor'da hasret sona erdi!

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 maçın 3'ünde rakiplerine yenilen olan Şanlıurfaspor, dün Adana Demirspor deplasmanında aldığı beraberlikle puan hasretine son verdi.
        
Sarı-yeşilli ekip, bu sezon çıktığı ligde özellikle ikinci devrede üst üste aldığı kötü sonuçlarla play-off hedefinden uzaklaştı.
        
Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle İki hafta önce teknik direktör Bahri Kaya ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor, yeni hocası Raşit Çetiner yönetiminde çıktığı ikinci maçında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak ligde 4 hafta aradan sonra tekrar puanla kazandı.
        
Şanlıurfaspor, ligde oynadığı 26 karşılaşmadan 7 galibiyet, 10 beraberlik, 9 da mağlubiyet aldı.
        
Rakip filelere 23 gol atıp, kalesinde ise 27 gol gören ''Ceylanlar'', topladığı 31 puanla ligde 26. haftaya puan cetvelinde 13. sırada girdi.
        
KALAN 8 HAFTA
Gelecek hafta sahasında düşme hattından kurtulmaya çalışan TKİ Linyitspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor, sonraki iki haftada ise ligde kalmayı hedefleyen Göztepe (D) ve Samsunspor maçlarında puan arayacak.
        
Sarı-yeşilli ekip, daha sonra da sırasıyla play-off hedefi bulunan Boluspor (D), Çaykur Rizespor ve Denizlispor (D) ile karşılaşacak.
        
Şanlıurfaspor, ligin son iki haftasında ise sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak, Kayseri Erciyespor ile deplasmanda mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...