"Beckham ölmüş, gömmüşler hala pazarlıyorlar"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Türkiye'de yabancı hayranlığının hiç bitmediğine vurgu yaparken, tecrübeli İngiliz futbolcu David Beckham'a göndermelerde bulundu.

NTV Spor 26.03.2013 - 17:57
"Beckham ölmüş, gömmüşler hala pazarlıyorlar"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Türkiye'de yabancı hayranlığının hiç bitmediğini söyledi.

Uygun, "Beckham (David Beckham) ölmüş, gömmüşler hala pazarlıyorlar. Bizse elimizdeki yetenekleri Arda'ları filan yerden yere vurmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah bu dünya kupasında da özel futbolcular izleriz" dedi.

Uygun, Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "U20 Dünya Kupası"nda Türk futbolcuların kendini göstereceğini söyledi.

"TARAFTARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR"
Hafta sonu sahalarında oynayacakları Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Uygun, ligin sonuna yaklaştıklarını, bu süreçte taraftarlara büyük görev düştüğünü belirtti. Takımın başarısı için şehrin önde gelenlerinin önemli desteğini gördüklerini ifade eden Uygun, kendilerine güvenen herkese teşekkür etti.

Eskişehirspor maçına da değinen Uygun, rakiplerinin kaliteli bir kadroya ve teknik direktöre sahip olduğunu vurgulayarak, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kazanmak istiyoruz, başka bir düşüncemiz yok. Alacağımız galibiyetle çıkışımızı perçinlemek istiyoruz" diye konuştu.

Uygun, takımda sakatlığı bulunan futbolcuların iyileşmesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Litvanya Milli Takımı'nın kalesini koruyan Karcemarskas'ın da son maçta başına darbe aldığını ancak sakatlığının söz konusu olmadığını ifade etti.

Sakatlıktan yeni kurtulan Orhan Gülle'nin de milli maçta 65 dakika oynamasının kendisini sevindirdiğini söyleyen Uygun, ligin 12'nci haftasında sakatlanan Muhammet Demir'in de takımla birlikte çalışmaya başladığını kaydetti.

Toplantının ardından kırmızı-siyahlı ekip, Uygun nezaretinde antrenman yaptı. Antrenmanda milli takımlarında bulunan oyuncular yer almadı.

Sayfa Yükleniyor...