Enes Ünal Almanya yolunda!

Bursaspor'un 16 yaşındaki genç yıldız adayı Enes Ünal için Almanya'nın Borussia Mönchengladbach kulübü, yeşil-beyazlı ekibe resmi teklifte bulundu.

NTV Spor 26.04.2013 - 09:36
Enes Ünal Almanya yolunda!

Bursaspor'un A takım kadrosuna aldığı 16 yaşındaki genç golcüsü Enes Ünal için Borussia Mönchengladbach ekibi resmi teklifte bulundu.

Dün İstanbul'dan Bursa'ya helikopter ile gelen Alman ekibinin yetkilileri Başkan İbrahim Yazıcı ile görüştü. Görüşmede, Altyapı Sorumlusu Necmettin Kocaman, Teknik Menajer Süha Sidal, Enes'in babası Mesut Ünal ve menajer Batur Altıparmak da hazır bulundu.

Alman temsilcisinin Enes Ünal'ın babası Mesut Ünal'a altyapıda teknik direktör olarak görev vermek istemesi ve Mesut Ünal'ın da buna sıcak bakması dolayısıyla transferin yakın zamanda sonuçlanacağı gelen bilgiler arasında.

Yeşil-beyazlı kulüp, henüz kendileriyle profesyonel sözleşme imzalamayan ve yurt dışına gitmek isteyen oyuncunun gelecek satışından pay ve Türkiye'de sadece Bursaspor'da forma giyebilir maddesini sözleşmesinde yer almasını istiyor.

Bursaspor Kulübü ile amatör sözleşmesi bulunan Enes Ünal'ın, çok daha düşük bir ücretle transfer olması da söz konusu. Ancak oyuncunun babası ve menajeri olan Mesut Ünal, Yeşil-beyazlı kulübe para kazandırmadan yapılacak transfere sıcak bakmıyor. Enes'in, Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra ciddi bir bonservisle transferinin gerçekleşmesi, şu andaki ilk opsiyon olarak düşünülüyor.

Enes Ünal'ı Chelsea, Juventus ve Santos gibi dev kulüpler de kadrosuna dahil etmek istiyor.

Sayfa Yükleniyor...