Bütün sezona bedel 90 dakika!

PTT 1. Lig'de Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının sonucu lige veda edecek son ekibi belirleyecek.

NTV Spor 11.05.2013 - 10:10
Bütün sezona bedel 90 dakika!

PTT 1. Lig'de 2012-2013 sezonunun son haftasındaki Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı, lige veda edecek ekibi belirleyecek.

Ligde son haftaya 37 puanla giren Göztepe ile düşme hattındaki 35 puana sahip TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın saat 18.00'de Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Müsabakada alınacak sonuçlara göre iki ekipten biri Ankaragücü ve Kartalspor'dan sonra lige veda edecek.

Müsabakanın berabere bitmesi veya Göztepe'nin galibiyeti halinde Göztepe, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un sahadan 3 puanla ayrılması halinde TKİ Tavşanlı Linyitspor ligde kalacak.

Karşılaşma için TKİ Tavşanlı Linyitspor seyircilerine Mersinli kale arkası ayrılırken, bilet fiyatları kapalı 10, açık tribün 1 lira olarak belirlendi.

İKİ TAKIM ARASINDA 8. KARŞILAŞMA
Profesyonel liglerde bugüne kadar 7 kez karşılaşan iki ekipten Göztepe'nin 4, TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 2 galibiyeti bulunurken, 1 müsabaka da berabere bitti.

Göztepe'nin 6 gol kaydettiği karşılaşmalarda, TKİ Tavşanlı Linyitspor 2 gol attı. İzmir'deki 3 müsabakada Göztepe 2 kez 3 puana ulaşırken, 1 karşılaşma da berabere tamamlandı.

Rakibine karşı liglerde oynadığı son 5 maçı kazanan ve gol yemeyen Göztepe, ligin ilk devresinde deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etti.

İÇ VE DIŞ SAHA MAÇLARI
Ligde evinde oynadığı son 6 maçı kaybetmeyen Göztepe, Boluspor'a 2-1 mağlup olduktan sonra İzmir'deki 6 karşılaşmada 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Deplasmanda 16 maçta topladığı 11 puanla dış sahada en başarısız 2. ekip konumunda bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor ise son deplasman galibiyetini Denizlispor karşısında 1-0'lık sonuçla aldıktan sonra dış sahada oynadığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

HAKEM FIRAT AYDINUS
Karşılaşmayı yönetecek FIFA kokartlı Fırat Aydınus, PTT 1. Lig'de bu sezon 5. maçına çıkacak.

Geçen yıl TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Sanica Boru Elazığspor'u 1-0 yendiği karşılaşmada düdük çalan Aydınus, Göztepe'nin Türk Telekom Lig A'da 14 Şubat 2004'te Kayserispor'a 1-0 mağlup olduğu müsabakada görev yapmıştı.

Sayfa Yükleniyor...