"Oradan geçen herkese yazıklar olsun"

Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, kaza geçiren teknik heyetle ilgili son durumu NTV Spor'a değerlendirdi. Yurtgüven, yoldan geçenlerin yardım etmediğini belirterek, "Oradan o saatte geçen tüm vatandaşlara yazıklar olsun" dedi.

NTV Spor 16.05.2013 - 15:40
"Oradan geçen herkese yazıklar olsun"

A2 Finali sonrasında Ankara'ya dönmek isteyen Ankaraspor teknik heyetini taşıyan otobüs, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde kaza geçirmiş ve 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Ankaraspor'un genel menajeri Ender Yurtgüven, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Antrenörlerin, final maçında moral vermek için geldiklerini belirten Yurtgüven, "Altyapı antrenörlerimiz, final maçında futbolcularımıza moral vermek için gelmişlerdi. Kaza da buradan dönüş yolunda oldu" dedi.

Sabri abimizi maalesef kaybettik. Semih hocamız da yoğun bakımda, dualarımız onunla. Bazı arkadaşlarımızda kırıklar ve cam kesikleri var.

Burada olayı yaşayan arkadaşların anlattıklarından sonra açıkcası dehşete kapıldık. Bizler Türk halkı olarak yardımseverliğimizle tanınan bir milletiz. Fakat kazanın ardından otobüs yol kenarında dururken, hiç kimse durmadan devam etmiş. Biz ne zaman böyle bir millet olduk?" ifadelerini kullandı.

"ORADAN GEÇENLERE YAZIKLAR OLSUN"
Kaza saatinde oradan geçenlerin, yola saçılan telefonları ezerek gittiklerini ve durmadıklarını ifade eden Yurtgüven, "Arkadaşlarımızın tek şansı; kazanın bir benzinliğin önünde olmasıymış. Eğer benzinliğe yakın olmasaydı belki de çok daha geç haberimiz olacaktı. Otobüs içerisindeki arkadaşlarımızın telefonları yola saçılmış. Oradan geçen insanlar Otobüsten saçılan telefonları kırarak, ezerek geçip gitmişler ve hiç durmadan devam etmişler. O saatte, o bölgeden geçen bütün vatandaşlara yazıklar olsun diyorum" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...