Levent Erdoğan'dan Orman'a Aybaba tepkisi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, teknik direktör Samet Aybaba ile gelecek sezon için devam edilmemesi kararına tepki gösterdi.

NTV Spor 21.05.2013 - 15:36
Levent Erdoğan'dan Orman'a Aybaba tepkisi
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, "Fikret Orman'ın yaptığı yıpratıcı açıklamalar daha sezon devam ederken maalesef bazı futbolcuların hocaya karşı tavır almasına ve takım içinde güven ortamının kaybolmasına neden olmuştur" dedi.
        
Erdoğan, tecrübeli teknik adamın, kulübün çok zor şartlar altında bulunduğu bir süreçte ve sezonun başlamasına çok kısa bir süre kala göreve getirildiğini belirterek, "Samet Aybaba, kısıtlı imkanlara rağmen özellikle ligin ilk yarısında başarılı bir performans sergilemiştir. Ayrıca bu süreçte camianın şampiyonluğa olan inancının bir anda artmasını sağlamış, bundan önceki iki sezona göre kendisine sunulan imkanlar doğrultusunda da başarılı olmuştur" diye konuştu.
        
"BAŞKAN, AYBABA'YI YIPRATTI"
Tecrübeli teknik adamın Beşiktaş'ın içinden yetişmiş, yıllarca bu takımın kaptanlığını yapmış biri olarak sezon boyunca büyük fedakarlıklar gösterdiğini kaydeden Levent Erdoğan, "Fakat feda sezonunda Sayın Aybaba bunları yaparken, Sayın Başkan beyanatlarıyla hocasını yıpratmış, her şeyden önemlisi camia ve futbolcuların gözünde otoritesini bitirmiştir. Ayrıca şunu belirtmek isterim ki, belli kriterler göz önünde bulundurularak her takımda teknik direktörler değiştirilebilir. Fakat takımın iddiasının bulunduğu süreçlerde özellikle Fikret Orman'ın yaptığı yıpratıcı açıklamalar, daha sezon devam ederken maalesef bazı futbolcuların hocaya karşı tavır almasına ve takım içinde güven ortamının kaybolmasına neden olmuştur" şeklinde konuştu.
        
"ORMAN İSTİKRAR DÜŞÜNCESİNDEN VAZGEÇMİŞTİR"
Alınan kararla istikrarsız bir anlayışın gündeme geleceğini savunan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Mevcut futbol şartlarında ezeli rakiplerimiz yerli hocalarıyla uzun süreli planlar yaparken, Sayın Başkan Fikret Orman görünen o ki; daha ilk yılında istikrar düşüncesinden vazgeçmiştir. Bundan sonraki süreçte yabancı bir teknik adamla anlaşılır ve astronomik ücretlerle Beşiktaş daha da büyük borç batağına sokulursa, bunun tek sorumlusu Sayın Başkan Fikret Orman olacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...