Beşiktaş rotayı Almanya'ya çevirdi!

Beşiktaş, teknik direktör için rotasını Almanya'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar 14 yıllık kariyerin ardından Werder Bremen'den istifa eden Thomas Schaaf ile görüşüyor. Futbol genel direktörü Önder Özen ise Güney Amerika'da 4 ülkede genç yıldız avında.

NTV Spor 03.06.2013 - 18:23
Beşiktaş rotayı Almanya'ya çevirdi!

Beşiktaş'ta Thomas Schaff sesleri... Siyah-beyazlılar teknik direktör arayışında rotasını Almanya'ya çevirdi. Beşiktaş transfer komitesi uzun yıllar Werder Bremen'i çalıştırdıktan sonra istifa eden Alman teknik adam ile temaslara başladı.

52 yaşındaki teknik adamın gerek tecrübesi gerekse Werder Bremen'deki istikrarlı kariyeri siyah-beyazlılar'ın tercih nedenlerinin başında geliyor. Beşiktaş yönetimi Alman teknik adamla yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar almayı başardı.

17 yıllık futbolculuk kariyerinde sadece Werder Bremen forması giyen Schaaf, 1987 yılında Werder Bremen U17 takımında teknik direktörlüğe adım attı. Schaaf, 1999 yılında Werder Bremen A takımının başına geçti ve 14 yıl bu görevi sürdürdü.

Yöneticiler, Avrupa'da yeni hocayı belirlemeye çalışırken, futbol genel direktörü Önder Özen de Güney Amerika'yı karış karış geziyor. Yaklaşık 10 gündür Güney Amerika'da bulunan Önder Özen, 4 ülkede temaslarda bulundu. Başkan Fikret Orman'a geniş bir rapor sunacak olan Özen, özellikle genç yıldız adaylarını mercek altına aldı.

Özen'in listesindeki isimlerin yaş ortalaması 20 civarında... Amaç bu isimleri siyah-beyazlı forma altında parlatıp ileride yüksek bonservis bedelleriyle satabilmek.

Sayfa Yükleniyor...